6

Queen + Adam Lambert

Søndag 17. juni spilte Queen + Adam Lambert et etterlengtet show til forventningsfulle gjester på Telenor Arena. Og de skuffet ikke!

"Når bandet tar kvelden med We Will Rock You og We Are The Champions, må en være like kald som kjempen som pryder News Of The Worlds platecover for ikke å føle seg varm og utfylt som menneske. Vi har fått sett Queen…Lyden var ikke bare god nok, den var bra. Så dette ble ikke bare en veldig bra konsertopplevelse med god, og ikonisk popmusikk."

Henrik Engø Lesjø. "Dronningen er død, lenge leve dronningen"Gaffa, 18.06.2018. 

 

"Sceneshowet er av solid «har ikke spart på noe» old school-rockkonsertkaliber. Pyro, konfetti, hydraulikk, folk som dukker opp av og forsvinner ned i scenegulvet. Betongroboten fra omslaget til «News Of The World» (1977) dukker opp stadig vekk, og lysriggene minner om den klassiske scenedesignen deres fra det sene 1970-tallet og det tidlige 1980-tallet: Runde, UFO-lignende former og plenty med lasere...Det hjelper noe innmari at lyden i Telenor Arena både er høy og – hold forsiden! – god."

Morten Ståle Nilsen. "Konsertanmeldelse Queen: Dronningens salutt til seg selv" VG, 17.06.2018

 

"Med «God Save The Queen» som lydkulisse takker Queen og vokalist gjennom snart sju år, Adam Lambert, for seg etter 135 minutter med pur nostalgi." 

Øyvind Rønning. "Ikke helt champions i 2018" Dagbladet, 17.06.2018