1150479-2

Mat & Drikke

på Telenor Arena

Skal du på konsert i Telenor Arena? Nå kan du nyte et herlig måltid før konserten!

Fursetgruppen har i samabeid med Telenor Arena nå lansert to nye spennende matkonsepter i Telenor Arena! I andre etasje på Telenor Arena finner du restauranten Spitfire, hvor du kan nyte ett hyggelig måltid før konserten, og i tredje etasje finner du nå Telenor Arenas nye foodcourt, Douglas Street Food, hvor du kan nyte spennende streetfood fra alle verdens hjørner.

Husk å reservere bord i god tid før konserten, slik at du er sikret plass til deg og dine. Her er det kun forhåndsbestilling og ingen drop in. Se menyene til Spitfire og Douglas Street Food under. 

Reserver bord her.


Velkommen!

Douglas Street Food

Et uformelt deilig sted med nydelig mat og drikke. Vi setter sammen et utvalg av spennende og klassiske smaker fra vår streetfood meny. Vi har popcorn på bordene, drikke kan man bestille enkelt ved bordet og hente i baren.  Her er det noe for enhver smak og man kan spise så mye man vil. Douglas er et sted å slappe av å kose seg før konsert med god musikk i trivelige omgivelser. Douglas er møblert med sofaer, bord og benker. I baren finner du et rikt utvalg av drikke. Vi driver eget bryggeri så her han man mye godt i vente.

SE MENYLukk+

Spitfire

Spitfire er en restaurant i 2. etasje inngang 4. på Telenor arena. En koselig restaurant der du kan booke bord på forhånd for ett hyggelig måltid før en konsert. Her serverer vi litt tapas på bordet ved ankomst, så kan du hente din hovedrett fra våre kokker når det passer deg. I tillegg har vi en liten dessertbuffet for å avrunde det hele.

Menyen kan du se under – Hjertelig velkommen.

SE MENYLukk+