MGPjr flytter til Telenor Arena
Gladnyhet for alle MGPjr-fans: Finalen flyttes til en større arena. Nå får flere barn sjansen til å se showet når finalen flyttes til Telenor Arena. Hvert årr blir billettene revet bort, i fjor tok det kun sekunder før det var utsolgt.

Dobbelt så mange får se MGPJR live
Hele 15000 publikummere fårr muligheten til å se MGPjr 2017 live i november. I tidligere finalearena var det kun plass til 7500 tilskuere.

Det er flere grunner til at NRK har valgt å flytte arrangementet. Vi kan nå tilby litt billigere billetter og litt forskjellige billettkategorier prismessig, og vi åpner opp muligheten for at flere barn kan overvære sendingen fra salen, sier Eva Rutgerson Bie, som er prosjektleder for MGPjr.

Samtidig har NRK lyst til å teste ut en ny arena for en slik TV-produksjon. Målet er å få til en intim sal som skal være med å gi en god opplevelse og det er veldig hyggelig at det er et publikum i salen som er med i sendingen og gir stemning. I en slik sal med flere tusen supportere med plakater og paroler, blir det garantert god stemning, og man får en følelse av fellesskap, sier Eva Rutgerson Bie.

Vilde og Anna med Vestlandet, vinnermelodi i 2016