John Legend NEW Press Photo #3 Photo Credit Elliot Lee Hazel (2)

John Legend til

Nobel Fredspriskonsert

KJØP BILLETTER

John Legend til Nobels Fredspriskonsert 2017
Prisvinner, platina artist og sangskribent John Legend klar for Nobels
Fredspriskonsert 11. desember

Legend opptrådde med stor suksess under Nobels Fredspriskonsert i 2006 og kommer nå tilbake, fortsatt like aktuell. "Vår evne til å overskride grenser - å samarbeide for å fordrive hat med kjærlighet, utrydde vold og i stedet søke rettferdighet - er det som bringer oss nærmere en fredelig fremtid," sier Legend. "Som artist og kunstner, aktivist og far, føler jeg meg beæret og ydmyk over å få muligheten til å delta under årets Fredskonsert og bruke min stemme som talsmann for fred som en motvekt til global uro." "Vi er begeistret over å kunne ønske John Legend velkommen tilbake til Norge og årets Nobels Fredspriskonsert», sier Olav Njålstad, direktør for Det Norske Nobelinstitutt. "Hans sterke og innflytelsesrike stemme, både på og utenfor scenen, vil bidra til å spre budskapet om fred til vårt globale publikum».

Sanger, sangskribent og aktivist John Legend har vunnet 10 Grammy Awards, en Oscar, en Golden Globe og en Tony pris i sin karriere. I 2016 lanserte Legend sitt kritikerroste studioalbum "Darkness and Light", det femte i rekken, og har turnert med utsolgte konserter over hele verden. Legend er også en av stifterne av Get Lifted Film Co., et film og tv produksjonsselskap basert i Los Angeles. Get Lifted Film Co. er produsent for HBO-dokumentaren "Southern Rites", pop nettverk dokumentar serien "Sing It On", WGN America's serien "Underground" og filmer som "Southside With You" og "La La Land. I 2015 tok Legend initiativet til #FREEAMERICA-kampanjen; en kampanje som er utformet for å endre den nasjonale agendaen i USA og påvirke til endringer i det amerikanske straffesystemet.

John Legend er den andre artisten som er offentliggjort som artist på årets Nobel Fredspriskonsert, sammen med den tidligere annonserte EDM-superstjernen Alan Walker. Flere artister vil bli annonsert i de kommende uker.

John Legend - All of Me