Hans-Zimmer-Fotos-live-Rod-Lever-Arena-Melbourne-07-10-2019-by-Dita-Vollmond-IMG_4532

Hans Zimmer

til Telenor Arena!

KJØP BILLETT

Den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vinnende komponisten Hans Zimmer returnerer til Telenor Arena, påsken 2021, som en del av en større arenaturné gjennom Europa. Hans Zimmer Live 2021 er et helt nytt show, hvor Zimmer tar med seg både band, orkester og et kor for å fremføre hit-komposisjoner fra fansens favorittfilmer, så vel som nyere materiale. I tillegg vil Zimmer fremføre stykker som sjeldent fremføres live. 

Hans Zimmer har komponert noe av den best kjente og mest innflytelsesrike filmmusikken i vår tid. Komponisten, som vant sin 11. Oscar-nominasjon i 2018 for Christopher Nolans film Dunkirk, har gjenoppfunnet formatet for livefremførelser av filmmusikk.

Det er en sann glede å igjen få besøk av Hans Zimmer. Den forrige konserten var helt enorm, og selv om ventetiden er lang, er vi sikre på at dette også blir kveld for historiebøkene, forteller arrangør Stian Pride.

Publikum kan forvente nok et ekstraordinært sett i 2021. Zimmers tidligere show, som var på besøk i Norge i 2017, overrasket både publikum og kritikere. Hans Zimmer tok scenen som både musiker og vert, ved siden av både orkester, kor og band, og lot publikum fordype seg helt i hans høyt prissatte filmmusikk.

Etter høy etterspørsel er den populære filmkomponisten tilbake på scenen med Hans Zimmer Live – Europe Tour 2021. Tyskfødte Zimmer starter turneen sin i Berlin, før resten av Europa står for tur.

Se video

Om Hans Zimmer
Hans Zimmer har laget musikk til over 200 prosjekter, delt på alle type medium, som samlet har spilt inn for mer enn $28 milliarder over hele verden. Senest har Zimmer lydgitt live-action innspillingen av Disneys The Lion King. Videre er Zimmer satt til å komponere musikken til Wonder Woman 1984 og Top Gun Maverick, som begge kommer sommeren 2020. Hans Zimmer har vunnet én Oscar-statuett, to Golde Globes, tre Grammy-priser, én American Music Award samt en Tony Award. Tidligere kjente soundtracks Zimmer har laget inkluderer blant annet Gladiator, The Thin Red Line, As Good As It Gets, Rain Man, The Dark Knight-trilogien, Inception, Thelma and Louise, Black Hawk Down, The Last Samurai og Dunkirk.

Billetter i salg nå!