ZARA_PUB_Dennis Leupold edit

Zara Larson til

Nobel Fredspriskonsert

KJØP BILLETTER

Zara Larsson til Nobels Fredspriskonsert 2017 

Den svenske artisten og låtskriveren Zara Larsson, som har oppnådd internasjonal suksess og annerkjennelse for en rekke av sine låter, er den fjerde artisten som bekreftes til årets Nobels fredspriskonsert.

"Jeg ser virkelig frem til å delta og synge på den prestisjetunge fredspriskonserten", sier Larsson. " Det er en ære å være med og synge sammen med utrolige artister og kunstnere som John Legend, Sigrid og Alan Walker. Det kommer til å bli en fantastisk kveld!"

Time Magazine har kåret Zara til en av verdens 30 mest innflytelsesrike tenåringer og hun er en del av Spotifys milliardklubb for å ha fått over en milliard avspillinger digitalt i 2016. Under fjorårets EMAs leverte Larsson en fantastisk forstilling og tok hjem priser for "Best New Act", og "Best Swedish Act". Hun ble ogsånominert til "Best New Artist" på 2016 MTV VMAs og har opptrådd på nesten alle store morgen- og kveldsshow i USA, noe som skaper et solid fundament for hennes amerikanske fanbase. Hennes debutalbum "So Good" har fått palatium i Sverige og Norge og gull i Storbritannia, USA og Canada.

 

Zara Larsson - Uncover