Twenty One Pilots press photo (7.10.18) credit Brad Heaton (1)

Twenty One Pilots

tar med verdensturné til Telenor Arena

Hitfenomenet Twenty One Pilots kommer tilbake til Oslo, og denne gangen oppgraderer den amerikanske duoen til Telenor Arena!

Suksessen til Twenty One Pilots kan enklest forklares med deres gjennomgående oppgradering her til lands: Fra en beskjeden opptreden på Slottsfjell til John Dee, deretter rett til utsolgt Oslo Spektrum, og nå til Oslos største konsertarena. Og alt dette bare på noen få år.

  • ”Etterspørselen har vært stor etter deres forrige besøk på utsolgte Oslo Spektrum. Det er derfor helt på sin plass at Twenty One Pilots inntar Telenor Arena denne gangen.– Mark Vaughan, arrangør Atomic Soul.

Vi ble for alvor kjent med duoen her til lands gjennom låta «Stressed Out», mens de påfølgende superhitlåtene «Heathens», «Car Radio», «Top Rock Song» og «Ride»  sementerte at guttene var kommet for å bli.

Siden deres første gig i Norge i 2015 har de vunnet en rekke priser (inkludert en Grammy), solgt ut turnéer verden over og fått svimlende høye strømmetall i alle kanaler. På Spotify alene har de over 13 millioner (!) avlytninger på deres topp 10 låter.

Det er et storslaget show som følger Twenty One Pilots til Telenor Arena. Dette blir uten tvil en av vinterens helt store opplevelser!