THE WEEKND

Til Telenor Arena 9. oktober 2020

The-Weeknd_1200x628_no

Helt siden The Weeknd i 2015 gjestet hovedstaden vår med en eksklusiv konsert på Vulkan arena, har vi elsket den kritikerroste artisten. I 2017 fylte han Oslo Spektrum og nå står Telenor Arena for tur når The Weeknd har bekreftet at han legger Norge til på Europa turneen 9. oktober* i 2021 med The After Hours Tour. 

Musikken spiller en viktig rolle i tiden vi nå befinner oss i. For oss på Live Nation kontoret så er det godt å se fremover, kunne dele nyheter langt frem i tid, og ikke minst lytte og danse til albumet som The Weeknd leverte sist fredag. Og skal vi tro streaming-tallene er det mange som deler vår begeistring og som gleder seg til å komme sammen igjen, sier Martin Nielsen i Live Nation.

The Weeknd til Telenor Arena 6. november 2020

Popsensasjonen i verdenstoppen
The Weeknd
ble raskt en popsensasjon. Han har lykkes stort i å blande en rekke sjangre med sin melankolske stil, «tåkete» produksjoner og tidvis støyende beats. En formel som har resultert i en rekke verdenshits.

Den 7. mars i år gjestet The Weeknd Saturday Night Live, i forkant av sitt nye album, After Hours. Fremføringen av låten Blinding Lights gir en herlig forsmak til artistens liveuttrykk. The Weeknd har nå offentligjort sin verdensomspennende turne The After Hours Tour, som etter planen skal starte i juni 2020. På After Hours Tour vil artisten ha med seg toppmoderne LED og videoproduksjon og en av de mest innovative sceneproduksjonene som er laget for arenakonserter.

Vi trenger å se fremover, ha noe å glede oss over og vi trenger artister som The Weeknd. Artister som leverer låter, album og konsertopplevelser i verdensklasse. Den 6. november skal vi igjen synge og danse sammen.

Billetter i salg nå!

Mer info her

*Denne konserten skulle opprinnelig gått 6. november 2020, men pga COVID-19 epedemien rundt i verden er de flyttet til ny dato