The Weeknd

Flyttet til 18. September 2022

The Weeknd

 THE WEEKND FLYTTER SIN TURNÉ TIL 2022!

Superstjernen returnerer til scener verden over med sin «The After Hours Tour» i 2022. Ny dato for konserten med The Weeknd i Telenor Arena er søndag 18. september 2022. Kjøpte billetter gjelder, så ta vare på disse.

Det er fortsatt noen billetter igjen - kjøp din via livenation.no
For full oversikt over turneen besøk TheWeeknd.com/Tour

Turneen gjennom Europa og Nord-Amerika er flyttet og utvidet til 104 datoer, og starter i Vancouver 14. januar 2022. The Weeknd inntar blant annet Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Paris, Berlin og ikke minst Oslo, før det hele avsluttes i London 16. november.

Selv et år etter lansering setter han nye rekorder med hiten «Blinding Lights», som har vært topp 10 på Billboard Hot 100 i hele 47 uker og topp fem i imponerende 38. 

Førstkommende søndag står den populære entertaineren for showet under Super Bowl. Dette blir en episk opptreden du ikke vil gå glipp av!

I tillegg slipper The Weeknd albumet «The Highlights» allerede på fredag, et prosjekt som presenterer noen av sangerens mest populære låter. Det er ikke et greatest hits-album, men skal gi lytteren et godt innblikk i den ikoniske artistens katalog.

NB! Konserten er tidligere flyttet fra 6. november 2020 til 9. oktober 2021. Kjøpte billetter til begge de tidligere annonserte datoene gjelder til konserten i 2022. Du trenger ikke foreta deg noe, dine billetter blir automatisk oppdatert inne på din Ticketmaster-konto og i appen.

 

TELENOR ARENA – SØNDAG 18. SEPTEMBER 2022