The Illusionists:

DIRECT FROM BROADWAY

samlet 1920x1080

BILLETTER I SALG NÅ!

 The Illusionists:
DIRECT FROM BROADWAY 

Etter rekordsuksess med parallelle forestillinger i New York, London og Asia har produsentene bak The Illusionists: Direct from Broadway i dag lansert en Europa-turné. 
The Illusionists har slått billettrekord etter billettrekord verden over, og kommer nå med det mest selgende trylleshowet i Broadways historie for å trollbinde Oslo 22.–23. februar 2019 på Telenor Arena. 

I dette storslåtte og spektakulære showet får man oppleve talentene til noen av verdens mest imponerende tryllekunstnere: Luis De Matos («The Master Magician»), James More («The Deceptionist»), Enzo («The Unforgettable»), Andrew Basso («The Escapologist»), Yu Ho-Jin («The Manipulator»), Kevin James («The Inventor») og Sos & Victoria («The Transformationists»).

Millioner av mennesker over hele verden har fått oppleve disse artistene samlet, og i denne produksjonen får de formidable talentene deres utløp på samme scene. Tilskuerne blir vitne til forbløffende illusjoner, svevenumre, tankelesning og forsvinningsnumre. The Illusionists: Direct from Broadway vil imponere publikum i alle aldre med noen av de mest vanvittige og halsbrekkende numrene som noensinne har funnet sted på en scene.

Kjøp billetter her

Les og se mer på: www.theillusionistslive.eu 

 PRESSEN SIER:

«Houdini i sjuende potens»
The Wrap (US)

«De fem første minuttene er i seg selv verdt billettprisen.»
Blackpool Gazette (UK)

«Her blir man vitne til det umulige. The Illusionists leverer og vel så det.»
Nottingham Post (UK)

PUBLIKUM SIER:

«Du kommer ikke til å tro dine egne øyne!
The Illusionists er genialt! Det eneste familien vår ville da det hele var over, var å kjøpe ny billett og se showet om igjen, og om igjen, og om igjen! Vi var som trollbundet og elsket hele forestillingen!»
5 stjerner!
(anmeldelse skrevet av Lostkany)

 

«Jeg vil definitivt anbefale dette showet for alle aldersgrupper.
Det har alt komikk, spenning, fantasirike tryllenumre.
5 stjerner
(anmeldelse skrevet av Capealoha)