Sigrid nett edit

Sigrid til

Nobel Fredspriskonsert

KJØP BILLETTER

Sigrid til Nobels Fredspriskonsert 2017

Det norske stjerneskuddet Sigrid Raabe er den tredje artisten som er klar for Nobels Fredspriskonsert 11. desember i Telenor Arena.

Sigrid Raabe topper det internasjonale gjennombruddsåret med å delta på Nobel Fredspriskonsert 2017 i desember. Da Sigrid slapp "Don't Kill My Vibe" tidligere i år, ble den raskt utropt til "den hotteste låta i verden akkurat nå".

Sjelden har en norsk låt spredd seg så raskt som det "Don't Kill My Vibe" gjorde i februar i år. I løpet av tre døgn hadde den over én million avspillinger på Spotify, og satte fart oppover hitlistene i Norge, Australia, Skottland og England. Den gjorde seg raskt bemerket i popverden, og legenden Elton John pøste på med superlativer. "Sigrid er en ny skandinavisk popsangerinne som kommer til å klatre på listene med sin nye singel," spådde han på musikknettstedet Amazon Music. "Med en høyspent vokal og massiv lag-på-lag-produksjon kommer hun til å sette et digert merke etter seg i poplandskapet. Jeg absolutt elsker den," skrøt Elton John.

Dette var ikke den eneste kanten Sigrid høstet lovord fra. Prestisjefylte musikkmagasiner som Billboard, NME, The Guardian, Newsweek og Entertainment Weekly har trukket henne frem som en av artistene de har mest tro på i framtida og BBC erklærte i mai at hun er på "enveiskurs mot popens stjernehimmel, og hun tar det på strak arm". I mai ble hun også presentert av Apple Music som deres nye "Up Next"-satsning.

"Sigrid står bak en av årets desidert beste pop låter. Vi er veldig glade for å ha henne med hos oss i hennes store gjennombruddsår. Sigrid har et ungt publikum som vi ønsker skal delta i feiringen av årets fredsprisvinner, enten det er i Telenor Arena, gjennom TV eller YouTube hvor man enn måtte være i verden" sier Odd Arvid Strømstad i Warner Bros. Og Kristian Kirkvaag i Gyro som er produsentene av Nobels Fredspriskonsert.

Sigrid kommer nå på listen over kjente artister som har deltatt på Nobels Fredspriskonsert som Paul McCartney, Alicia Keys, Rihanna, Sting, Andrea Bocelli, Tina Turner, Ellie Goulding, Kygo og A-ha.

I løpet av 2017 har Ålesund-jenta fulgt opp suksessen fra debutsingelen med låta "Plot Twist", som nå bidrar sterkt til hennes nærmere 100 millioner avspillinger fordelt på alle strømmetjenestene.

«Det er en stor ære å få spille på en så viktig konsert med et stort internasjonalt publikum. Jeg gleder meg til å lytte og lære og det skal bli fantastisk å opptre på Nobels Fredspriskonsert!», sier Sigrid Raabe.

Et intenst år med utallige konserter og opptredener på noen av verdens største festivaler, som Glastonbury og Reading Festival, avsluttes nå med Fredspriskonserten.

John Legend og Alan Walker er allerede bekreftet til Nobels Fredspriskonsert og flere artister vil presenteres fremover.

Sigrid - Don't Kill My Vibe