image_Queen_Telenor_Arena

Queen + Adam Lambert

til Telenor Arena!

KJØP BILLETT

QUEEN + ADAM LAMBERT TIL NORGE MED THE RHAPSODY TOUR I 2022! Telenor Arena, torsdag 21. Juli, 2022.

 

Telenor Arena har i dag den store gleden av å informere om at Queen + Adam Lambert returnerer til Norge og Telenor Arena med en ny stor konsert, torsdag, 21 juli, 2022

Sist gang Queen + Adam Lambert besøkte Telenor Arena var i juni, 2018. VG ga konserten terningkast 5.

Se informasjon fra Pressemelding nedenfor.

------------

Queen + Adam Lambert annonserte i dag at de utvider den etterlengtede Rhapsody-turneen, som grunnet Covid-19 er flyttet til 2022. De legger til nye show i Italia, Sverige og Norge. Totalt vil Queen + Adam Lambert opptre med 34 show som en del av deres Rhapsody UK & Europe 2022-turne.

Dette blir Queen + Adam Lamberts første europeiske konserter siden den verdensomspennende sensasjonen og suksessen, spillefilmen «Bohemian Rhapsody». Turneen med det helt nye showet, som allerede er hyllet for å være både spektakulært og en teknisk nyvinning, startet opprinnelig på nyåret 2020, med 17 gigantiske arena og stadium-show i Sør-Korea, Japan, Australia og New Zealand hvor de spilte for opptil 60.000 fans på en kveld.

Turneen som har vært utsatt 2 ganger grunnet Covid-19, skal nå endelig starte opp i Belfast 28. mai, 2022, når Queens originale bandmedlemmer Brian May og Roger Taylor igjen samarbeider med frontmann Adam Lambert på vokal. Showet har kort blitt beskrevet som «It’s loud, it’s fun, and it’s unforgettable»

 

Da de slapp nyheten om turneen sa Queens Roger Taylor:

«We are back and we’re hot»

En entusiastisk Brian May fortsatte;

«This is a fearsome new production taking the Queen legacy to a new place. I’m well proud”

Adam Lambert kunne fortelle:

«I can’t wait to get back to Europe, we had a blast on our last tour, and I am so excited to bring this new show over there!”

 

Siden Adam Lambert først delte scenen med Queen under American Idol-finalen i 2009, har hans dynamiske tilstedeværelse gitt bandet liv og gledet fans over hele verden. De startet sterkt med sin første konsert sammen for en halv million mennesker i Kiev i 2012. Siden det har May og Taylors musikalske fyrverkeri, blandet med Lamberts vokal og scenetilværelse, blitt en eksplosiv kombinasjon. Over 200 konserter senere har partnerskapet blitt en kommersiell og kritikerrost triumf og de har spilt for fulle hus i hvert hjørne av verden. Queen + Adam Lambert har per i dag fremført 218 show for et publikum på nærmere fire millioner tilskuere.

 

Vi gleder oss til en uforglemmelig sommerkveld og til å ønske Queen + Adam Lambert velkommen tilbake til Norge og Telenor Arena!

Se video