mbuble_cover_2018-1365 RETOUCH 2

Michael Bublé

kommer til Telenor Arena

KJØP BILLETTER

Den Canadiske Grammy-vinneren Michael Bublé har annonsert turné og nytt album! Den 24. oktober 2019 inntar han Telenor Arena for sitt største og mest rørende show i Norge.

Hans nonchalante karisma og uimotståelige stemme har gjort Michael Bublé til den selvskrevne neo-crooneren av hans generasjon. Inspirert av de klassiske sangerne som Frank Sinatra og Tony Bennett, er Bublés varemerke overbevisende fremførelser av de gode, gamle jazz- og storbandslagere. I tillegg trollbinder han også publikum med sine tolkninger av moderne poplåter. 

Siden debutplaten har han gjennomført fem utsolgte verdensturnéer, vunnet fire Grammys og solgt over 60 millioner album gjennom sin, mildt sagt, ekstraordinære karriere. Her i Norge har han hatt over 10 radiohits som fremdeles er gjengangere på radioen.

Det nye albumet «love» er Michaels 8 studio album og kommer ut den 16. november.

Velkommen til en kveld med virkelighetsflukt, underholdning, allsang og emosjonelle fremførelser i Telenor Arena den 24. oktober! Vi gleder oss!

Billetter i salg nå! 

mbuble_cover_2018-2429 RETOUCH

”Dette er en artist som holder publikum i sin hule hånd gjennom hele kvelden. Hans fenomenale vokalprestasjoner er nesten for godt til å være sant.”Sydney Morning Herald

 

”Med noen av de mest ikoniske låtene i musikkhistorien på repertoaret, bød denne kvelden på ekte gull.”Daily Telegraph