NPPC-FB-poster-Matoma-1200x630

Matoma til

Nobel Fredspriskonsert

KJØP BILLETTER

NORSKE MATOMA BEKREFTET TIL DEN 24. NOBELS FREDSPRISKONSERT 

Med millioner av streams og utsolgte konserter verden over har den norske stjerne DJ og produsenten Matoma i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene i norsk musikkbransje. I dag ble han også bekreftet til den 24. Nobel fredspriskonsert i Telenor Arena den 11. desember. Matoma trer nå inn i et celebert selskap av en rekke store artister som har fått æren av å få hylle fredsprisvinnere gjennom årene, som Paul McCartney, Alicia Keys, Rihanna, Sting, Andrea Bocelli, Tina Turner, Ellie Goulding, Kygo, A-ha med flere.

“Jeg er utrolig stolt og beæret av å kunne fortelle at jeg skal opptre på årets Nobels Fredspriskonsert, sier Matoma. Jeg kommer til Telenor Arena i Oslo den 11. desember med noen helt spesielle gjester, noen overraskelser, og som alltid, god stemning og kjærlighet! Fredsprisen handler om å spre kjærlighet og som dere vet har det alltid vært mitt budskap. Jeg er ydmyk og beæret av å bli invitert til å opptre på denne flotte og fantastiske konserten.

Matoma har for lengst etablert seg på den globale musikkscenen med sitt nyskapende og tropiske lydbilde og låter som treffer millioner av lyttere. Debutalbumet "Hakuna Matoma" åpnet dører og ga artisten mulighet til å samarbeide med de aller største artistene og verdensstjerner som One Direction, Coldplay, Snoop Dogg, Jason Derulo, Jennifer Lopez, Dua Lipa og Sean Paul. Låtene har svimlende en milliard avspillinger på Spotify alene. "Hakuna Matoma" inneholdt også Matomas to første britiske hits som begge fikk omfattende rotasjon på Radio 1. "All Night," i samarbeid med The Vamps, har solgt over 500 000 eksemplarer og er også med på deres album "Night & Day". Albumet nådde førsteplass på britiske hitlister, etterfulgt av "False Alarm" som Matoma gjorde sammen med artisten Becky Hill.

Matomas stadig stigende stjernestatus vil trolig fortsette å vokse når han 17. november lanserer den nye singelen "Slow", denne gangen med Noah Cyrus på vokal. Dette er første smakebit av hans andre album "One In A Million", med utgivelsesdato 9. mars 2018. Matoma vil presentere sitt nye album på sin kommende "One In A Million" verdensturne i januar og sin hittil største Londonkonsert på KOKO. The One in A Million turneen er forøvrig sertifisert av CHOOOSE, et initiativ som i samarbeid med United Nations har til hensikt å redusere det totale karbonavtrykket og skape en klimapåvirkning.

Tidligere er John Legend, Zara Larsson og Sigrid bekreftet til Telenor Arena 11. desember. Flere artister vil bli annonsert fremover.

Matoma & The Vamps - Staying Up