Lokaler til leie

Arena kontor - Bli del av Fornebus storstue

13.07.2017
widerveien1-013

ARENA KONTOR - TELENOR ARENA

Det er lett å finne gode argumenter for å etablere sin virksomhet på Telenor Arena. Gangavstand til de store industrielle motorene i norsk næringsliv er selvfølgelig den viktigste, men for de som setter pris på å være «der det skjer» er det vanskelig å finne et flottere sted enn Telenor Arena: Norges storstue for konserter, events, messer, sport og familie mv.

Lokaler1 Lokaler2

BELIGGENHET

Arena Kontor har en meget sentral beliggenhet på Fornebu, godt synlig og med nærhet til en rekke servicetilbud i nærområdet. Fornebu er et veletablert kontor- og kulturkluster, og mange av norges største selskaper har sine hovedkontorer her. Det er rikelig med service tilbud til leietakere og et internasjonalt miljø. Før Fornebubanen er på plass med «Arena Stasjon» i umiddelbar nærhet til Telenor Arena, er det gode busstilbudet til og fra Fornebu et svært godt alternativ til egen bil. Buss 31 fra Grorud, Ammerud og Tonsenhagen via Oslo Sentrum og Lysaker til Fornebu og Snarøya har hyppige avganger fra halv seks om morgenen til over midnatt. Lysaker stasjon betjenes av flytoget, lokaltog og busser fra alle retninger. 

Lokaler1
60Grader - Fornebu 2016 104
Lokaler2

Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

Boligtype   Kontor
Areal         200 - 6089 m²
Byggeår     2012

Fasiliteter  
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

contact

Kontakt

For spørsmål om ledige lokaler eller for å høre mer om mulighetene på Telenor Arena, ta kontakt med Kommersiell direktør Kjetil Bell Tveit på tlf. +47 905 85 056 eller kjetil.bell.tveit@telenorarena.no