JEFF LYNNE’S ELO

KANSELLERT

Oliver Halfin OH-ELO-20-06-19--09220

Jeff Lynne´s ELO-konserten i Telenor Arena 19. september vil ikke gå som planlagt. Det vil ikke være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i henhold til norske myndigheters retningslinjer.
Sikkerheten og helsen til artister, ansatte og besøkende er alltid største prioritet. Alle billettkjøpere vil bli kontaktet av arrangøren via e-post med informasjon vedrørende deres billetter og refundering. 

Ta vare på dere selv og pass på hverandre. Vi krysser fingrene for at vi snart kan ønske Jeff Lynne´s ELO velkommen tilbake til Norge en annen gang!

Informasjon rundt refundering av billetter
For refusjon av billetter kjøpt via ticketmaster og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk dette kontaktskjema 

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. 
Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, souvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

VIKTIG!
Refunderingsfrist er av arrangøren satt til 19. november, og etter denne fristen vil ikke billetter bli refundert. Merk også at billetter ikke blir automatisk refundert.