Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

til Telenor Arena

KJØP BILLETTER

Den italienske stjernetenoren, Andrea Bocelli, vender tilbake til Norge og Telenor Arena den 14. mars 2019!

Superstjernen Bocelli er også kjent som ”Den Fjerde Tenor” og  ”Den Blinde Tenor”. Han erobret verden med sanger som Time to Say Goodbye med Sarah Brightman og The Prayer med Céline Dion og fyller saler i hele verden.  Nå kommer han tilbake til Telenor Arena med et spektakulært scene show der både de klassiske perlene, samt Bocellis mest populære låter vil bli fremført.

Den Toscana-fødte Bocelli ble født med grønn stær og mistet synet allerede som 12-åring, men da hadde han alt lært seg å spille både piano og tverrfløyte.

Han er først og fremst kjent for sitt enorme sangtalent, og det var som tenor på 90-tallet han fikk sitt store gjennombrudd. Først i hjemlandet i duett med Luciano Pavarotti – deretter internasjonalt på turné med den italienske verdensstjernen Zucchero.

Til dags dato har Andrea Bocelli solgt mer en 80 millioner album på verdensbasis, inkludert to millioner i Skandinavia. Hans album ”Romanza” fra 1997 er med flere enn 20 millioner eksemplarer det bestselgende italienske albumet noensinne. I 2015 gav han ut hans 15´ende album ”Cinema” der fikk han oppfylt drømmen sin om å tolke berømte filmlåter.

Filmen om Bocellis tidlige år: “The Music of Silence” (2017) har Golden Globe vinneren Antonia Banderas i en av de ledende rollene. Filmen er basert på en semi-autobiografisk roman av Bocelli og gir et nydelig innblikk i hvordan Bocelli vant over utfordringene som kom hans vei og hvordan han ble den verdensstjernen vi i dag kjenner han som. 

I mars 2019 gjester han Telenor Arena med en spektakulær produksjon, kjente operaarier, samt Bocellis aller største sanger. Med seg på scenen denne kvelden har Bocelli med seg orkesteret Stockholm Concert Orchestra og korene Majorstuen Kammerkor og Ensemble 69 Kammerkor. 

Velkommen!