TravelXpo3

TravelXpo 2022 - Utsatt

Norges største reiselivsmesse

Med bakgrunn i regjeringens pressekonferanse 7. desember og de smitteverntiltak som er innført, samt usikkerheten knyttet til utviklingen av Covid-19 situasjonen i samfunnet både i Norge og internasjonalt, er det i dag  besluttet å flytte Bransjedagen og publikumsmessen TravelXpo 2022.

Alle utstillere, medarrangører, samarbeidspartnere og arrangør trenger forutsigbarhet for god planlegging og gjennomføring. Denne forutsigbarheten er p.t. ikke tilstrekkelig nok til å kunne gi publikum et innhold og en opplevelse slik hensikten er.

TravelXpo håper at alle som skulle være med på og alle som skulle besøkt messen i januar, 2022 kommer tilbake til messen ved en senere anledning. Innovasjon Norge vil være med som medarrangør på Bransjedagen når vi skal gjennomføre denne.

TravelXpo vurderer nye datoer. Foreløpig fokuseres det på januar 2023 og muligheten for å skape tidenes Bransjedag og reiselivsmesse. TravelXpo gleder seg til å begeistre og engasjere publikum og arrangere en faglig sterk, morsom og innholdsrik bransjedag.

-------------------------------

Norges største reiselivsmesse med fokus på aktiv ferie -i Norge såvel som resten av verden!

TravelXpo er en annerledes reise- og opplevelsesmesse der de som drømmer om reiser og opplevelser i Norge og verden kan få både inspirasjon og informasjon. I løpet av tre dager vil Telenor Arena fylles med tusenvis av besøkende.

TravelXpo tilbyr:

  • En samlet reiselivsbransje under samme tak
  • Gir et representativt bilde av norsk reiseliv
  • Nyskapende og inspirerende
  • Er underholdende og gir opplevelser
  • Gir kvalitet fremfor kvantitet.

På TravelXpo vil du ikke bare finne utstillere med reiseinspirasjon fra Norge og verden, vi byr også på et underholdende, inspirerende og lærerikt sceneprogram og konkurranser med mulighet for å vinne flotte premier. I samarbeid med Fursethgruppen og De Historiske Hotel og Spisesteder tilbyr vi også konseptet "Smaken av Norge", som er en smaksreise med noe av det beste Norge har å by på.

Det vil i tillegg være mulige å kjøpe deilig variert mat og kioskvarer fra ulike utsalgssteder. 

Vi har selvfølgelig også barnepark, slik at barna kan leke og kose seg mens du henter inspirasjon til din neste drømmereise.

Spennende nyheter og mer informasjon finner du på arrangørens nettside www.travelxpo.no 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om konseptet? Send en e-post til post@travelxpo.no, så tar vi kontakt.

Velkommen til TravelXpo 2022!

14-16 jan.
2022

Åpningstider

14
jan.
2022
TBA
15
jan.
2022
TBA
16
jan.
2022
TBA

Mat og Drikke

Under TravelXpo vil du finne et godt utvalg av mat, drikke, bakevarer, i tillegg til kioskvarer.

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektivtransport til Telenor Arena.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimelige priser.