The-weeknd_720x405

THE WEEKND 2023

Superstjernen The Weeknd kommer tilbake til Norge med sin After Hours Til Dawn – turne. Den episke produksjonen inntar Telenor Arena 20 juni, 2023 med Kaytranada som special guest. Denne konserten bør du få med deg.

Billetter i salg, fredag 2. desember, kl 12.00.

Forsalg til Live Nation medlemmer via livenation.no fra torsdag 1 desember, kl. 12.00. Registrer deg her: www.livenation.no/registrer

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ

I dag annonserte den prisbelønte artisten at han utvider sin After Hours Til Dawn-turne med flere datoer i 2023. Turneen starter i Storbritannia i juni, før ferden går videre til resten av Europa og Latin-Amerika, og avsluttes i Chile i oktober. Den fullstendig utsolgte nordamerikanske delen av turneen var en enorm suksess, som slo tilskuerrekorder og har tjent over 130 millioner dollar til dags dato.

United Nations World Food Program Goodwill-ambassadør, Abel «The Weekend” Tesfaye, vil igjen samarbeide med FNs World Food Program for å bidra med midler til XO Humanitarian Fund, som støtter organisasjonens arbeid med den globale sultkrisen. 1 Euro fra hver billett solgt over hele Europa,1 GBP i Storbritannia og tilsvarende 1 USD i Latin Amerika går til denne viktige saken. Fondet samler inn penger i Nord-Amerika gjennom billettsalg, inntekter fra en eksklusiv t-skjorte og en donasjon på USD 500.000 direkte fra The Weeknd. Hans samarbeidspartnere, spillesteder, styret og støttespillere for World Food Program USA har også bidratt, samt turnesponsor Binance, som bidro med USD 2 millioner til fondet. Det første tilskuddet på USD 2 millioner vil gi nødhjelp til de mest matusikre regionene i Etiopia.

Turneen feirer The Weeknds album «After Hours» fra 2020, som blandt annet inneholder hitsingelen «Blinding Lights», kåret til den nye Billboard Hot 100 nummer 1-hiten gjennom tidene. I tillegg til hans kritikerroste album «Dawn FM» som ble utgitt i januar 2022. 

After Hours Til Dawn-turneen gjennomføres i samarbeid med Binance, det globale kryptonvalutaselskapet bak verdens største kryptonbørs, som binger We 3.0-teknologi til konsertgjengere over hele verden. Billettkjøpere mottar en suvenir-NFT. I tillegg får de tilgang til en eksklusiv NFT-samling for The Weeknd sin turn, laget i samarbeid med HXOUSE, et tankesenter og fellesskap for kreative gründere. Fem prosent av salget fra den samling vil bli donert til XO Humantarian Fund.

20 juni
2023

Tidskjema

Dørene åpner
The Weeknd
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til The Weeknd!

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker, samt servering i en av våre restauranter Spitfire og Douglas.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.