RW_NO_1920x1005_revised

ROBBIE WILLIAMS 2023

ROBBIE WILLIAMS TIL TELENOR ARENA, 24. JUNI 2023

Robbie Williams annonserer flere datoer i Europa på sin «XXV Tour», som er en feiring av hans utrolige 25 år som soloartist. Lørdag 24. juni 2023 inntar popstjernen Telenor Arena – denne festkvelden vil du ikke gå glipp av!

 

Billetter i salg via Ticketmaster,  fredag 30. september kl. 10:00.

Forsalg til Robbie Williams sin fanklubb fra onsdag 28. september kl. 10:00.

 

Robbie er nå klar for å bringe det fantastiske showet sitt til byer over hele Europa i 2023. Han starter i Bologna i Italia i januar, deretter går turen videre til blant annet Paris, Amsterdam, Berlin og Barcelona, før turneen avsluttes i Oslo/Bærum og konserten i Telenor Arena.. Dette er en feiring av Robbies 25 år som soloartist, og følger opp utgivelsen av «XXV» tidligere denne måneden. Albumet inneholder flere av hans største hits og fan-favoritter fra hele den fabelaktige solokarrieren.

Williams fikk med det nye albumet sin 14. nummer 1 i Storbritannia. Musikkikonet har dermed slått den gamle rekorden for soloartist med flest førsteplasser på albumlista i Storbritannia. Dette etter at han utlignet Elvis Presleys hitlisterekord da han sikret seg 13 med 2019s «The Christmas Present». Nå er det bare The Beatles, med 15, som har flere britiske nummer 1-album enn Robbie. Totalt har han imponerende 19. topplasseringer, hvis man legger sammen soloutgivelser og platene med Take That. Noe som vil si at han har en av vår tids best rangerte kataloger, kun slått av selveste Paul McCartney.

 

Vi er klare for et spektakulært show, jubel og allsang når ikonet igjen står på scenen i Norge! 

 

Det er ingen nedre aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med en voksen person (ref. Politiloven i Bærum Kommune).

 

24 juni
2023

Tidskjema

Dørene åpner
Robbie Williams
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Michael Bublé!

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.