Queen + Adam Lambert to Telenor Arena

Queen + Adam Lambert

QUEEN+ADAM LAMBERT TIL TELENOR ARENA DEN 21. JULI, 2022

Queen + Adam Lambert og deres «The Rhapsody Tour» returnerer til Norge og Telenor Arena med en ny stor konsert, torsdag, 21 juli, 2022!  Sist gang Queen + Adam Lambert besøkte Telenor Arena var i juni, 2018. VG ga konserten terningkast 5

«The Rhapsody Tour» blir Queen + Adam Lamberts første europeiske konserter siden den verdensomspennende sensasjonen og suksessen, spillefilmen «Bohemian Rhapsody». Turneen med det helt nye showet, som allerede er hyllet for å være både spektakulært og en teknisk nyvinning, startet opprinnelig på nyåret 2020, med 17 gigantiske arena og stadium-show i Sør-Korea, Japan, Australia og New Zealand hvor de spilte for opptil 60.000 fans på en kveld.

Turneen som har vært utsatt 2 ganger grunnet Covid-19, skal nå endelig starte opp i Belfast 28. mai, 2022, når Queens originale bandmedlemmer Brian May og Roger Taylor igjen samarbeider med frontmann Adam Lambert på vokal. Showet har kort blitt beskrevet som «It’s loud, it’s fun, and it’s unforgettable»

Siden Adam Lambert først delte scenen med Queen under American Idol-finalen i 2009, har hans dynamiske tilstedeværelse gitt bandet liv og gledet fans over hele verden. De startet sterkt med sin første konsert sammen for en halv million mennesker i Kiev i 2012. Siden det har May og Taylors musikalske fyrverkeri, blandet med Lamberts vokal og scenetilværelse, blitt en eksplosiv kombinasjon. Over 200 konserter senere har partnerskapet blitt en kommersiell og kritikerrost triumf og de har spilt for fulle hus i hvert hjørne av verden. Queen + Adam Lambert har per i dag fremført 218 show for et publikum på nærmere fire millioner tilskuere.

Billetter til konserten med Queen+Adam Lambert, 21. juli, 2022 kan kjøpes via Ticketmaster.no.

21 juli
2022

Tidskjema

Dørene åpner
Queen + Adam Lambert
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Queen + Adam Lambert med spillelisten fra Spotify!

Spesielle behov

Mer informasjon kommer. For spørsmål ta kontakt med Ticketmaster eller arrangør av arrangementet.

Queen + Adam Lambert Premium Experience

Losje3_656_400

Eksklusive losjer for grupper

*Egen VIP losje med plass til opptil 12 personer
*VIP inngang
*Beste kategori sitteplass rett utenfor losje
*Egen servitør
*Tilgang til egen bar med alle rettigheter
*Middag servert i losjen

Ta kontakt for pris og info

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
kollektivtransport til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimelige priser.