PostMalone_1920x1080_no

POST MALONE 2023

POST MALONE TIL TELENOR ARENA, 22. APRIL, 2023

Post Malone utvider sin suksessfulle «Twelve Carat Tour» og kommer til Telenor Arena, allerede lørdag 22. april, 2023. Vi gleder oss til nok en vanvittig bra konsertopplevelse med den store og sjarmerende artisten.

Det er en stor glede å annonsere at den Grammy-vinnende artisten legger til datoer i Europa på sin «Twelve Carat Tour». Denne delen av turneen, som er produsert av Live Nation, starter i Oslo/Telenor Arena og går videre til byer som Stockholm, København, Antwerpen, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham og Manchester før den avsluttes i Amsterdam i mai. Post Malone tar med seg et imponerende show, med utrolige lyseffekter, pyro og flere scener. En produksjon som allerede har mottatt omtale og hyllest i Amerika.

I 2022 la Post Malone ut på en omfattende turne i USA og Canada, som skulle være en feiring av hans kritikerroste fjerde album, «Twelve Carat Tootache». Med gjester som Roddy Ricch på utvalgte datoer, var hver konsert fullpakket med hits som «Reputation», «I Like You (A Happier Song)» og «Cooped Up» fra det nyeste albumet, samt fan-favoritter som «Rockstar», «Congratulation»" og «Better Now»

Post Malone har spilt i Norge flere ganger tidligere, og gått veien fra intime Blå, innom klubbscener og festivaler, og spilte i fjor for 23.000 fans på Koengen i Bergen. 22. april, 2023 står han på scenen i Telenor Arena.

Det er ingen nedre aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med en voksen person (ref. Politiloven i Bærum Kommune).

Billetter i salg via Ticketmaster, fredag 3. mars, kl 12.00.

 

22 april
2023

Tidskjema

Dørene åpner
Post Malone
Konsert slutt

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og servering i våre restauranter Spitfire og Douglas.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.