MichaelBublé_FB_page_aug_2022

MICHAEL BUBLÉ 2023

MICHAEL BUBLÉ TIL TELENOR ARENA DEN 12. MARS, 2023

Verdensstjernen Michael Bublé er tilbake i Norge og på Telenor Arena 12. mars med sitt livs liveshow. Slik har vi aldri sett ham før!

Det finnes ingen over eller under denne ikoniske mannen som er et fyrverkeri av en showman som alltid leverer noen unike minner. Vi ser utrolig frem til et gjensyn med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena i mars! – Peer Osmundsvaag, All Things Live

Den uforglemmelige røsten skuer bakover til noen av vår tids beste vokalister — Frank Sinatra, Tony Bennett — og formår likevel å høres så enestående aktuell ut. Michael Bublé er en født entertainer med en helt unik umiddelbarhet som best kommer til uttrykk i et sceneshow som har gjort ham til stjerne.

Den Grammy-vinnende crooneren Michael Bublé har nemlig gjort kunststykke ut av å fortolke jazz- og storbandsklassikere på sitt helt særegne, storslåtte vis. Låter blir mer enn hommager fordi han alltid bringer noe nytt til bordet — en singulær stil og stemme, vanvittig meloditeft og et publikumstekke som få kan matche. Tidløst og moderne på en og samme gang. 

Albumet Michael Bublé (2003) og hans trollbindende versjon av “Fever” gjorde han til stjerne over natten, en status sementert av “It’s Time” (2005) og bestselgeren “Call Me Irresponsible” (2007). Siden debuten har han solgt ut en rekke verdensomspennende turnéer, vunnet fire Grammys og solgt over 75 millioner album. 

Hans ellevte studioalbum Higher (2022) er en naturlig forlengelse av en ekstraordinær karriere, men han kaster også et friskt blikk på formatet han blitt så velkjent for. Denne gang vil han ikke bare fortolke, men skape sine helt egne klassikere, lysende poplåter som rører og henriver. Målet var å bygge bro mellom innspillingsprosessen og konserten — å bringe de to nærmere hverandre — noe som gjør at låtene bokstavelig talt er som laget for å spilles live. Han er klar til å ta publikum med på en helt spesiell reise. 

Det er dette materialet han omdanner til et forrykende liveshow som han våren 2023 tar med seg på tvers av Europa. 

Hver kveld synger han hjertet ut, gir alt, og får publikum til å le, gråte og danse, gjerne i løpet av en og samme sang. Bublé er en artist som lever og ånder for å stå på scenen! Entertaineren Michael Bublé lover en kveld man sent vil glemme når han inntar scenen på Telenor Arena 12. mars, 2023! 

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 23. september kl. 10:00  

 

12 mars
2023

Tidskjema

Dørene åpner
Michael Bublé
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Michael Bublé!

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.