KendrickLamar__NO_1200x628

KENDRICK LAMAR 2022

KENDRICK LAMAR TIL TELENOR ARENA DEN 19. OKTOBER 2022

19. oktober, 2022 kommer endelig Kendrick Lamar tilbake til Telenor Arena med sin ”The Big Steppers Tour”. Sist gang den amerikanske rappstjernen  spilte for et utsolgt Telenor Arena var i mars, 2018.

Konserten ble unisont skrytt opp i skyene av alle medier og fikk strålende anmeldelser. 

Aftenposten skrev blant annet ”Den største stjernen, i den største sjangeren leverer mer show enn en musikalsk finurlig konsert. Men for en fest”.

 

KENDRICK LAMAR: THE BIG STEPPERS TOUR

Kendrick Lamar er aktuell med sitt splitter nye album «The Mr. Morale & the Big Steppers», hans første på hele fem år! I den forbindelse har han annonsert «The Big Steppers Tour», sponset av Amazon Music og Rotation. Gjør dere klare til konsert med en av verdens største og mest populære rappere i Telenor Arena 19. oktober!

Support på turneen er Baby Keem og Tanna Leone.

 

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.

Mer informasjon på www.oklama.com

 

Billetter i salg fredag 20. mai kl. 10:00 via Ticketmaster.

 

Forsalg til Live Nation sine medlemmer via livenation.no fra torsdag 19. mai kl. 10:00. Registrer deg her: https://www.livenation.no/register

 

Facebook-event: www.facebook.com/events/1441730372945567

Info og billetter: www.livenation.no/artist-kendrick-lamar-295371

Bill. kr. 990,- / 805,- / 705,- / 610,- / 510 ,- + avg. 

 

Det er ingen nedre aldersgrense på konserten, men barn under 15 år må være i følge med en voksen (ref. Politiloven i Bærum Kommune).

 

  

AMAZON MUSIC: Amazon Music redefinerer lytteoplevelsen ved å gjøre det mulig for kunder å låse opp millioner av sanger, tusenvis av kuraterte spillelister og stasjoner gjennom stemmestyring. Amazon Music gir ubegrenset tilgang til nye utgivelser og klassiske hits på tvers av iOS- og Android-mobilenheter, PC, Mac, Echo og Alexa-aktiverte enheter, inkludert Fire TV og flere. Med Amazon Music har Prime-medlemmer tilgang til annonsefri lytting av 2 millioner sanger uten ekstra kostnad for medlemskapet. Lyttere kan også glede seg over Premium abonnementstjenesten, Amazon Music Unlimited, som gir tilgang til mer enn 90 millioner sanger og de siste nye utgivelsene. Amazon Music Unlimited-kunder har også tilgang til lytteopplevelsen av høyeste kvalitet som er tilgjengelig, med mer enn 90 millioner sanger i High Definition (HD), mer enn 7 millioner i Ultra HD og en voksende katalog med romlyd. Kunder har også gratis tilgang til et annonsestøttet utvalg av toppspillelister og stasjoner på Amazon Music. Hele Amazon Music tilbyr nå et bredt utvalg av podcaster uten ekstra kostnad, og livestreaming i samarbeid med Twitch. Det å engasjere seg i musikk og kultur har aldri vært mer naturlig, enkelt og morsomt. For mer informasjon, besøk www.amazonmusic.com eller last ned Amazon Music-appen.

 

Rotation er Amazon Musics flaggskip for hip-hop/R&B, som omfatter Rap Rotation og R&B Rotation-spillelistene og -stasjonene, samt setter søkelyset på de beste hiphop- og R&B-låtene fra både nykommere og etablerte artister. Rotation er kuratert av Amazon Musics hiphop- og R&B-eksperter, og er Amazon Musics hjem for den viktigste nye musikken, livestreamene og arrangementene for hiphop- og R&B-fans over hele verden.

 

19 okt.
2022

Tidskjema

Dørene åpner
Konsertstart
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Kendrick Lamar!

Spesielle behov

Mer informasjon kommer. For spørsmål ta kontakt med Ticketmaster eller arrangør av arrangementet.

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.