Stage-shoot1920x1080

Harry Styles

HARRY STYLES TIL TELENOR ARENA DEN 1. JULI 2022! 

Den Britiske superstjernen Harry Styles har annonsert flere datoer for sin verdensturnê og legger til flere show. Styles sparker i gang den massive rundturen til hele 32 byer. 

Turnéen har funnet nye datoer for de utsatte stoppestedene i Europa. De som hadde billetter til Oslo Spektrum vil få tilgang til et eksklusivt forsalg, slik at de kan sikre seg billetter til Telenor Arena før de legges ut for salg.

Billettkjøpere til den avlyste konserten i Oslo Spektrum 28. februar 2021 vil motta en mail med informasjon om refundering og eksklusivt forsalg av billetter til ny dato. Dersom du ikke finner den i innboksen, ber vi deg sjekke spam/søppelpost.

Harry Styles har etablert seg som en av vår tids største og mest innflytelsesrike artister. Hans selvtitulerte debutalbum som soloartist (2017) ble et av verdens topp 10 mestselgende album det året, og han satt historisk salgsrekord for mannlige artister i lanseringsuken. Hans andre album «Fine Line» (2019) toppet amerikanske Billboard 200, og førte til enda en ny salgsrekord, denne gangen for britiske mannlige artist. Siden Harry erobret verden med One Direction, har han gjennom sin solokarriere blitt hyllet av kritikere, toppet hitlistenee verden over og vunnet 2 BRIT awards, GRAMMY, Ivor Novello Award og American Music Award, for å nevne noen. Han var også den første mannen som prydet coveret til Vogue Magazine alene.

Harry Styles er verdenskjent for sine imponerende liveshow. Den planlagte turnéen hans ble dessverre utsatt på grunn av pandemien, men nå er «Love On Tour» endelig i gang i USA. Konserten er fullstappet med hans aller største hits, som «Sign of the Times», «Lights Up», «Adore You», «Watermelon Sugar» og «Kiwi».

Hold deg oppdater og følg eventet på Facebook her.

Billetter til konserten med Harry Styles i Telenor Arena kan kjøpes via Ticketmaster.no fra og med fredag 28. januar, kl. 09.00.

Forsalg via Live Nation sine medlemmer fra torsdag 27. januar, kl 09.00. Registrer deg her: https://www.livenation.no/register

01 juli
2022

Tidskjema

Ingen mulighet til å så i kø før kl 14.00
Uteområde åpner
Dørene åpner
Support – Wolf Alice
Harry Styles – konsertstart
Harry Styles – konserslutt
HarryStyles_1920x1080

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Harry Styles og hør på musikken hans nå.

Spesielle behov

Mer informasjon kommer. For spørsmål ta kontakt med Ticketmaster eller arrangør av arrangementet.

DSC_0140_standard res

Harry Styles Premium Experience

*Egen Premium losje med plass til opptil 12 personer
*VIP inngang
*Beste kategori sitteplass rett utenfor losje
*Egen servitør
*Tilgang til egen bar med alle rettigheter
*Middag servert i losjen

Kontakt oss

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.