Lansering_800x540_2

Elton John 2022

 ELTON JOHN TIL TELENOR ARENA, 21 OG 22 MAI, 2022

Lørdag 21. mai og Søndag 22. mai er ventetiden over. Da er det endelig klart for de etterlengtede konsertene i Telenor Arena med legenden Sir Elton John. Konsertene har tidligere vært flyttet flere ganger grunnet Covid-19 og en hofteoperasjon som Elton John måtte gjennom, høsten 2021.

Alle som har kjøpt billetter til tidligere konserter trenger ikke å foreta seg noe da tidligere kjøpte billetter er gyldige til konsertene 21 og 22. mai iht følgende. 

Behold tidligere kjøpte billetter da de gjelder for de nye datoene.

Billetter med opprinnelig dato; 26.9.2020 vil gjelde til konserten 21.5.2022 (NB også flyttet fra 22.10.2021). Viktig å forholde seg til datoen som står på opprinnelige billetter og ikke dagen!

Billetter med opprinnelig dato; 27.9.2020 vil gjelde til konserten 22.05.2022 (NB også flyttet fra 23.19.2021). Viktig å forholde seg til datoen som står på opprinnelige billetter og ikke dagen!

Shuttlebusser - Transport til/fra Telenor Arena
Det settes opp egne shuttlebusser til og fra Telenor Arena. Bussene er tydelig merket og går kontinuerlig fra Langkaia vis-á-vis Operaen (rett ved Oslo S) og direkte ut til Telenor Arena fra kl 16.00 og frem til konsertstart. Etter konserten går bussene direkte tilbake til Jernbanetorget. Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barm. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

PS. Shuttlebuss billettene gjelder kun på shuttlebussene og er ikke gyldig på ordinær rutebuss

 

Mat og Drikke på Telenor Arena

Skal du på konsertene med Elton John i Telenor Arena? Da kan du nyte et herlig måltid før konsertene. 

Fursetgruppen har i samabeid med Telenor Arena lansert to nye spennende matkonsepter i Telenor Arena! I andre etasje på Telenor Arena finner du restauranten Spitfire, hvor du nå kan nyte en smakfull buffet før konserten, og i tredje etasje finner du nå Telenor Arenas nye foodcourt, Douglas Street Food, hvor du kan nyte spennende streetfood fra alle verdens hjørner.

Husk å reservere bord i god tid før konsertene med Elton John, slik at du er sikret plass til deg og dine. Her er det kun forhåndsbestilling og ingen drop in. Se menyene til Spitfire og Douglas Street Food!

Reserver bord her!

 

 

Elton John er en av de mest-selgende soloartister gjennom tidene med 1 diamant, 38 platina og 26 gullalbum. Han har over 50-topp 40-hits og har solgt mer enn 300 millioner plater verden over og har holdt mer enn utrolige 4.000 konserter. I Telenor Arena vil Elton John ta med fansen på en musikalsk og svært visuell reise gjennom sin 50 år lange karriere.


Begge konsertene med Elton John i Telenor Arena er utsolgt.

21-22 mai
2022

Tidskjema

Dørene åpner
Elton John konsertstart
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Elton John og hør på musikken hans nå.

Spesielle behov

Mer informasjon kommer. For spørsmål ta kontakt med Ticketmaster eller arrangør av arrangementet.

Elton John Premium Experience

Losje3_656_400

Eksklusive losjer for grupper

*Egen VIP losje med plass til opptil 12 personer
*VIP inngang
*Beste kategori sitteplass rett utenfor losje
*Egen servitør
*Tilgang til egen bar med alle rettigheter
*Middag servert i losjen

Ta kontakt for pris og info

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
Shuttlebusser og kollektivtransport
til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.