Hjemmeside telenor arena

Andrea Bocelli 2023

ANDREA BOCELLI TIL TELENOR ARENA DEN 30 MARS, 2023

På grunn av Covid-19 og påfølgende utfordringer med reiserestriksjoner og turnélogistikk blir konserten med Andrea Bocelli på Telenor Arena den 7. april 2022 flyttet til 30. mars 2023. 

Kjøpte billetter gjelder til konserten 30. mars, 2023.  Se informasjon nedenfor. Om ny dato ikke passer kan man få refusjon gjennom Ticketmaster.no. 

Dypt elskede og verdensberømte Andrea Bocelli kommer endelig tilbake til Norge! Den levende legenden vil ta pusten fra publikum med hans ekstraordinære stemme, et symfoniorkester og et storslått kor I Telenor Arena den 30. mars, 2023

Det vil være fire år siden Andrea Bocelli sist solgte ut Telenor Arena når tenoren går på scenen i mars, 2023.

Den Toscana-fødte stjerne har i mer enn tre årtier vunnet hjerter og bergtatt verden med sin praktfulle stemme og betraktes i dag som en av vår tids største artister.

Albumet «Sì» (2018) og «Si Forever: The Diamond Edition» (2019) inneholdt eget materiale for første gang på 14 år, samt samarbeid med stjerner som Ed Sheeran, Dua Lipa, Jennifer Garner, Ellie Goulding, Aida Garifullina, og hans 21-år gamle sønn Matteo Bocelli. Albumene tok verden med storm og duetten med sønnen «Fall On Me» fikk alene over 60 millioner strømminger globalt.

Oppfølgeralbumet «Believe» kom i 2020 og byr på nydelige låter på morsmålet, i tillegg til klassikere som «Halleluja» og «Amazing Grace».

Bocelli har til nå solgt over 90 millioner album og vært med på en rekke superstjerneduetter inkludert duettene med Pavarotti, Zucchero, Sarah Brightman, Eros Ramazotti og Céline Dion. Han har gitt ut 17 studioalbum, fått en spillefilm om livet sitt laget (med Antonio Banderas i hovedrollen), solgt ut de fleste arenaer verden over og klokker inn over 1 million streams daglig(!).

Billetter til konserten med Andrea Bocelli, 30. mars, 2023 kan kjøpes via Ticketmaster.no.

Info: Om du har kjøpt billett til opprinnelig konsert 07.04.2022
Den planlagte konserten med Andrea Bocelli i Telenor Arena, er flyttet til 30.03 2023. Alle billetter er fortsatt gyldige og vil gjelde på ny dato med samme plass. Dersom du ikke ønsker å benytte din billett på den nye datoen kan billetten refunderes innen 30 dager.

Refunderingsinformasjon:
Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må dette gjøres via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 15. mars 2022.

  • Logg inn på Min Konto
  • Velg ordren du ønsker å refundere.
  • Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  • Velg kategori: "Jeg trenger hjelp med min ordre" og tema: "Ønsker refusjon eller bytte av billetter" og undertema: "Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement".
  • Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.
  • Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgift refunderes ikke.
  • Frist for refusjon, 15.03.2022
30 mars
2023

Tidskjema

Dørene åpner
Andrea Bocelli
Konsert slutt

Salkart

Klikk for å se oversikt over hvor innganger og felt er lokalisert.

Spilleliste

Kom i riktig stemning til Andrea Bocelli og hør på musikken hans nå.

Andrea Bocelli Premium Experience

Losje3_656_400

Eksklusive losjer for grupper

*Egen VIP losje med plass til opptil 12 personer
*VIP inngang
*Beste kategori sitteplass rett utenfor losje
*Egen servitør
*Tilgang til egen bar med alle rettigheter
*Middag servert i losjen

Ta kontakt for pris og info

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av
kollektivtransport til Telenor Arena.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og a-la-carte servering i vår restaurant Spitfire.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard
med rimelige priser.