Transport Billetter T·App Diverse Fun FAQs Se mer

Transport

Hvor ligger Telenor Arena?
Se merLukk+

Telenor Arena ligger på Fornebu, bare et steinkast unna Oslo sentrum.

Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

Google maps

Hvordan kommer jeg meg til Telenor Arena?
Se merLukk+

Vi anbefaler alle å reise kollektivt til Telenor Arena, og det er et veldig godt kollektivtilbud ut til arenaen. Rutebuss Linje 24, 28, 31, 31E, 36E, 707, 733 tar deg enkelt ut til Telenor Arena. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no. 

Det er også kun 15 minutter å gå fra Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Hvis man likevel ønsker å kjøre bil er det parkeringsmuligheter ved Telenor Arena og i nærområdet.

Det settes det opp egne shuttlebusser til de fleste arrangement på Telenor Arena. Se det aktuelle arrangement for ytterligere informasjon.

 

Shuttlebusser
Se merLukk+

Shuttlebussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca. en uke før arrangementet på Telenor Arena sin Facebook side, app og hjemmeside. Billetter kan kjøpes ved holdeplass og gjennom vår app, T·App. Bussbilletter koster kr. 50,- en vei og kr. 100,- tur/retur i T·App, kr. 60,- en vei og kr. 120,- ved bussholdeplassen.

Kollektivt
Se merLukk+

Det er et godt kollektivtilbud ut til Telenor Arena. Rutebuss Linje #24, 28, 31, 31E, 36E, 707, 733 tar deg enkelt ut. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Når det er konserter på Telenor Arena setter Ruter inn ekstra busser på linje 31. Både linje 31 og de ekstra bussene kjører fra plattform A på Jernbanetorget. De ekstra bussene er merket 31X Telenor Fornebu og stopper kun på Rådhuset og Lysaker for påstigning før Telenor Fornebu. Etter arrangementsslutt kjøres det ekstra avganger fra Telenor Fornebu som stopper på Lysaker stasjon før Jernbanetorget.

Det er også kun 15 minutter å gå fra Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog.

 

 

Er det mulig å parkere i nærheten av Telenor Arena?
Se merLukk+

Vi anbefaler alle å reise kollektivt til arenaen. Hvis du likevel ønsker å kjøre bil er det noen parkeringsmuligheter i nærheten av arenaen. Ved de fleste arrangement på Telenor Arena blir det parkeringsmuligheter rett over veien for arenaen. Det er også mulig å parkere i parkeringshuset ved Fornebuporten og IT Fornebu. Følg skilting «P-mot betaling».

Billetter

Hvor kan jeg kjøpe billetter?
Se merLukk+

Billetter kjøpes som regel gjennom www.ticketmaster.no. Link til kjøp av billetter finner dere på hjemmesiden vår under hvert arrangement. Hvis du ønsker å bestille per telefon, ta kontakt med Ticketmaster sitt billettkontor på tlf 815 33 133. Det vil ved de fleste arangement også være mulig å kjøpe billetter i billettluken til Ticketmaster på Arenaen arrangementsdagen.

Premium billetter kjøpes gjennom www.universe.com. Link til kjøp av Premium billetter finner dere på hjemmesiden vårt under hvert arrangement og under Premium.

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe billetter via offisielle utsalgssteder da det dessverre kan finnes en del falske/ugyldige billetter. Falske/ugyldige billetter vil alltid bli avvist i døren.

Når er billettluken åpent?
Se merLukk+

Billettluken på Telenor Arena er kun åpen på arrangementsdagene. Åpningstidene varierer fra arrangement til arrangement. Disse vil bli annonsert på Telenor Arena sin hjemmeside og Facebook.

Ikke gå i svartebørsfella
Se merLukk+

Advarsel mot svartebørsselgere
Vi anbefaler at kjøp av billetter foregår gjennom de offisielle billettselskapene tilhørende arrangør eller Telenor Arena. Telenor Arena følger Forbrukerombudets sterke anbefaling ved å advare å kjøpe billetter fra Viagogo eller andre svartebørsselgere da faren er stor for å bli lurt, man kan risikere å ikke få sine billetter man har kjøpt eller ikke kommer inn på arrangementet. Disse selskapene bryter også med den norske svartebørsloven.

Vi råder også alle om å være spesielt oppmerksomme i Sosial Medier og ikke følge/like andre events for konserter og arrangement enn de offisielle som er opprettet av arrangør, Telenor Arena eller artist. Flere av de uoffisielle eventene opprettes og driftes av svartebørsselskaper som Viagogo og andre selskaper som fremmer ulovlig salg av billetter. Eksempler på eventer man bør unngå er de som opprettes av Europe top Events og Things to do in Oslo.

For mer informasjon kan du besøke Forbrukerombudet her.

Lik og følg de offisielle eventene i sosila medier
Se merLukk+

Vi råder alle på det sterkeste om å være spesielt oppmerksomme i Sosial Medier og ikke følge/like andre events for konserter og arrangement enn de offisielle som er opprettet av arrangør, spillested eller artist. Flere av de uoffisielle eventene opprettes og driftes av svartebørsselskaper som Viagogo og andre selskaper som fremmer ulovlig salg av billetter. Eksempler på eventer man bør unngå er de som opprettes av Europe top Events og Things to do in Oslo.

 

Vi skal på samme arrangement, men har forskjellige innganger.
Se merLukk+

Alle må bruke inngangen som står på billetten. Hvis du skal på en konsert med venner som har en annen inngang på billetten enn deg, må dere bruke hver deres inngang og møtes på innsiden.

Arrangementet jeg vil på er utsolgt. Kommer det til å bli sluppet flere billetter?
Se merLukk+

Det er arrangøren for hvert arrangement som avgjør hvor mange billetter som legges ut for salg. Kontakt arrangøren for mer informasjon om billettsalg og publikumskapasitet.

Når åpner arenaen før et arrangement?
Se merLukk+

Telenor Arena åpner ca. en til to timer før forestillingen starter. (Dette er avhengig av konsertens omfang.) Nærmere informasjon legges ut på vår hjemmeside og på Facebook noen dager før hvert arrangement. 

Ved de fleste arrangement vil det være et eget festivalområde utenfor arenaen med muligheter for kjøp av mat og drikke. Dette området åpner som regel 2 timer før dørene til arenaen. 

Hva er aldersgrensen?
Se merLukk+

På våre arrangementer har vi normalt ingen aldersgrense. I de tilfeller arrangøren bestemmer noe annet vil aldersgrensen bli opplyst på billetten og på våre hjemmesider.

Selv om det normalt ikke er aldersgrense på arrangementene, anbefaler vi ikke barn under 15 år å dra på arrangement uten følge med voksen.

Får man kjøpt gavekort til konserter og arrangement på Telenor Arena?
Se merLukk+

Telenor Arena har ikke egne gavekort, men man kan kjøpe gavekort hos Ticketmaster som gjelder alle arrangement som selges gjennom Ticketmaster. Gavekortene er gyldige i 1 år.

 

Jeg har mistet billetten min, hva gjør jeg?
Se merLukk+

Hvis du har mistet din billett ta kontakt med Ticketmaster på telefon 815 33 133. 

Gjelder det Premium billetter kjøpt via Universe, ta kontakt på premium@telenorarena.no

 

Må jeg printe ut billetten min?
Se merLukk+

Nei, det er ikke nødvendig å skrive ut billettene hvis man har en velfungerende smarttelefon. Billettene kan hentes rett fra mail eller f.eks. ticketmaster appen. 

Har du problemer kan billettkontoret på arenaen være behjelpelig med å printe ut billettene dine på arrangementsdagen.

 

T·App

Hva er og hvordan fungerer T·App?
Se merLukk+

T·App er Telenor Arena sin egen 360graders app.

T·App gir deg alt du trenger for å optimalisere ditt besøk på Telenor Arena, Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena. Få raskere servering, kjøp shuttlebuss billetter, delta på konkurranser og bruk appens sosiale funksjoner til å dele dine uforglemmelige opplevelser.

T·App er gratis å laste ned og gir deg alle nyttige funksjonene listet opp under:

 • Butikk: Slipp unna køer ved å kjøpe shuttlebuss billetter på din telefon, bestill mat og drikke, for så å hente dine bestilte varer ved dedikerte hurtigkasser i nærheten av der du er.
 • Events: Finn eventer du skal på, kjæp billetter via Ticketmaster, legg dem til din kalender, la nedtellingen begynne og hold deg oppdatert.
 • Finn frem: Våre salkart og øvrig informasjon gjør det lett for deg å finne frem, uavhengig om du ser etter nærmeste kiosk/bar, eller hvor ditt sete er lokalisert i arenaen. T·App sørger for at det er lett for deg å finne frem. 
 • Sosial: Bli engasjert gjennom T·App sine sosiale funksjoner. Ta selfie med de unike eventspesifikke temarammene og del det med venner eller andre app-brukere på fotoveggen. Gi din stemme, delta I eksklusive konkurranser og hold deg oppdatert med det siste fra Telenor Arena.
 • Kreditt: Få eksklusiv app-kreditt fra Telenor Arena eller våre partnere som du kan bruke I app-butikken- Sørg for å sjekke innom Min Konto for å se etter gaver som du kan bruke på ditt neste kjøp.

Last ned T·App

 

 

Koster det noe å bruke appen?
Se merLukk+

Det er gratis å laste ned og bruke selve appen. Kostnader i forbindelse med eventuell bruk av datatrafikk over mobilt nettverk er avhengig av ditt mobilabonnement, men mengden data som sendes/mottas er minimal. Varer som kjøpes i butikken koster i henhold til prisene som er vist i menyene.

Hvor kan jeg ta kontakt om jeg har spørsmål om T·App som jeg ikke har funnet svar på her?
Se merLukk+

Noe du lurer på eller ikke finner svar på kontakt vår support

Hvor kan jeg finne T·App sin personvernerklæring?
Se merLukk+

Du finner den og kan lese den her

Diverse

Hva kan man ikke ta med seg inn på en konsert?
Se merLukk+

Følgende er eksempler på gjenstander som ikke er tillatt å medbringe. Telenor Arena forbeholder seg retten til å kunne nekte også andre gjenstander utover disse, dersom det er å anse som nødvendig for det enkelte arrangement.

 • Eksterne avtagbare blits til kamera
 • Fotokamera med avtagbar kameralinse
 • Lyd- og videoopptaksenheter
 • Støyproduserende enheter
 • Lommelykter
 • Laserpenner
 • Plakater, flagg og bannere større enn 30 x 50 cm
 • Plakater/bannere festet til stolper
 • Medbragt mat
 • Store ryggsekker og/eller bager
 • Klappstol/Campingstol
 • Paraplyer
 • Selfiestang
 • Flasker, drikkeflasker og bokser
 • Glass- /metal- /plastbeholdere
 • Dyr, med unntak av førerhund
 • Plakater, bannere og annet med utilbørlig språk, politisk, religiøst eller kommersielt budskap eller nedverdigende karakterisering av personer og organisasjoner
Har Telenor Arena trådløst internett?
Se merLukk+

Telenor Arena har noe av landets beste 3G/4G/4G+ dekning, og med mobildata fra Telenor navigerer du deg lynraskt rundt på Internett.

Finnes det garderober på Telenor Arena?
Se merLukk+

 

Det finnes dessverre ingen garderobefasiliteter på Telenor Arena.

Finnes det minibank ved Telenor Arena?
Se merLukk+

Nei, det finnes ingen minibank ved arenaen. De nærmeste minibankene finner du er på Lysaker Torg, Lysaker stasjon samt på kjøpesenteret Fornebu S.

Blir det delt ut ørepropper?
Se merLukk+

Ja, det deles ut gratis ørepropper under konsertene. Ta kontakt med personal i gule t-skjorter eller henvend deg til våre kiosker og barer.

Jeg har mistet noe på Telenor Arena.
Se merLukk+

Ved forespørsler om gjenglemte ting send en mail til hittegods@telenorarena.no. Husk og beskriv det du har mistet/glemt på best mulig måte.

Er det mulig å ankomme arenaen med rullestol?
Se merLukk+

Konserter: For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst ring Ticketmaster på telefon 815 33 133. Det er satt av egne parkeringsområder til rullestolbrukere i umiddelbar nærhet til arenaen.

Messer: Publikum med eget HC-bevis får tilgang til å parkere på eget område i umiddelbar nærhet til arenaen.

Vil det være mulig å få gratis vann under konsert?
Se merLukk+

Ja, det er mulig å få tak i vann fra flere punkter. Dette gjelder for både de som har plasse i tribunen og de som er på gulvet.

Hva er kapasiteten til Telenor Arena?
Se merLukk+

Totalkapasiteten til Telenor Arena kommer an på arrangement og sceneplassering, men arenaen har en totaltkapasitet ved konsert på 25.000 mennesker.

Finnes det hotell og overnattingsmuligheter i nærheten av Telenor Arena?
Se merLukk+

Det ligger 3 hotell ute på Fornebu i direkte nærhet til Arenaen. Se under hotell for ytterliggere informasjon. Videre er det kort vei inn til Oslo som har et stort og bredt utvalg av ovenattingsmuligheter.

Kan jeg få nabovarsel sendt til meg per mail?
Se merLukk+

Ja, ved å følge linken her kan du registrere deg og få nabovarsler om arrangement ved Telenor Arena. 

Hvor kan jeg finne salkart?
Se merLukk+

Salkart finnes under hvert spesifikke arrrangement. Se alle arrangement her

Genrelt salkart finner du under Om Arenaen

Har du spesielle behov?
Se merLukk+

For informasjon vedrørende rullestol eller har spesielle behov ta kontakt med Ticketmaster på 81533333 eller les mer på www.ticketmaster.no.

Spørsmål vedrørende Telenor Arena kan sendes til kontakt@telenoraren.no

 

 

Finnes det muligheter for å kjøpe mat og drikke utenfor Telenor Arena i forkant av arrangement?
Se merLukk+

Ved de fleste konserter rigges utsiden av Arenaen som et festivalområde med utvalg av food trucks og bar. Festivalområdet åpner normalt sett 2 timer før dørene til arrangementet åpner. Se spesifikt arrangement eller vår Facebook side for nøyaktige tider.

Selges det alkoholholdige drikkevarer på arrangementene i Telenor Arena?
Se merLukk+

Det finnes et utvalg både alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikkevarer hos våre utsalgssteder under et arrangement. Ved enkelte typer arrangement, og typiske familiearrangement vil det enkelte ganger kun selges alkoholfrie drikkevarer. Følg med på våre nettsider og Facebook for oppdatert informasjon.

Hvordan kan jeg holde meg oppdatert på hva som skjer på Telenor Arena?
Se merLukk+

Beste måten å holde deg oppdatert, få alle nyheter og få med alt som skjer på Telenor Arena er å abonnere på vårt nyhetsbrev. I tillegg er det lurt å like vår Facebook side for å få med det siste.

Hvor kan jeg finne Telenor Arena sin personvernerklæring?
Se merLukk+

Du kan lese den og laste den ned her

Fun FAQs

Hvilke artister/konserter har besøkt Telenor Arena?
Se merLukk+

 

AC/DC 2009
ADELE 2016
Andrea Bocelli 2010, 2017
Ariana Grande 2017
Avenged Sevenfold 2017
Beyoncé 2013
Black Sabbath 2013
Bon Jovi  2013
Britney Spears 2018
Bruce Springsteen 2013
Bruno Mars 2017
Depeche Mode 2013
Drake 2017
Ellie Goulding 2016
Enrique Iglesias 2018
Foo Fighters 2011, 2015
Hans Zimmer Live on Tour 2017
Iron Maiden 2011, 2016
Jeff Dunham 2011
Jerry Seinfeld 2011
Jubileumskonsert - Norwegian 2012
Justin Bieber 2013, 2016
Justin Timberlake 2014, 2018
Kanye West & JAY-Z 2012
Katy Perry 2015
Kendrick Lamar 2018
Kygo 2018
Ladies Night out 2015
Lady Gaga 2012, 2014
Madonna 2012
Melodi Grand Prix Finale 2010
MGPjr Finale 2017
Metallica 2010, 2018
Miley Cyrus 2014
Muse 2013, 2016
Nickelback 2013
Nobels Fredspriskonsert 2015, 2016
One Direction 2013
Paul McCartney 2015
Pearl Jam 2014
Pink 2013
Queen + Adam Lambert 2018
Red Hot Chili Peppers 2016
Rihanna 2013, 2016
Robbie Williams 2014
Roger Waters 2011, 2013, 2018
Sam Smith 2018
Scorpions 2012
Sensation 2011, 2012
Shawn Mendes  2017
Swedish House Mafia 2012
The Chainsmokers 2018
The Killers 2013, 2018
The Rolling Stones 2014
Tina Turner 2009
Volbeat 2017
We Love The 60's & 70's 2015
We Love the 80's 2014, 2016
We Love The 90's 2012, 2013, 2017, 2018

 

Hvilke show har besøkt Telenor Arena?
Se merLukk+

 

Disney on Ice 2017
Dora The Explorer 2016
Gigacon 2014
Jeff Dunham 2011
Jerry Seinfeld 2011
Nitro Circus Live 2013, 2016
Oslo Horse Show 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Solberg Extreme Motorshow  2011
Top Gear Live 2014

 

 

Hvilke idrettsarrangement har vært holdt på Telenor Arena?
Se merLukk+
Cupfinale fotball kvinner 2014, 2015, 2016, 2017
Eliteserie Fotball - Stabæk 2009, 2010, 2011
Fornebu Løpet 2015, 2016, 2017
Gatelaget 2017
Heming Cup - Fotball 2017
Håndball Landslag menn - Golden League 2013
Norges Sterkeste Mann 2012
Oslo Horse show 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Snarøya Cup - Fotball 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

 

Hvilke messer er avholdt på Telenor Arena?
Se merLukk+
Atea Community 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Boligmessen - Gjør din bolig bedre 2013, 2015, 2016, 2017, 2018
Health & Beauty Scandinavia 2014, 2016
Industriens Motemesse 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Lyd- Lys- Bilde 2015, 2017
Oslo Pet Show 2014, 2015
Reiselivsmessen 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Sjøen for Alle 2013 
Subsea Valley 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

 

Hva er publikumsrekorden i Telenor Arena?
Se merLukk+

25.000 mennesker under Metallica 13/4-2010 og Metallica 2/5-2018

Mat og drikke

Kan man kjøpe mat og drikke?
Se merLukk+

Dine In kan tilby mat og drikke fra vår a-la-carte restaurant Spitfire før dørene åpner til konsert. Vi tilbyr også enkel servering i all våre barer gjennom hele konserten.

Book bord til restauranten her.