Fra: 400,- + avgift

Youth Peace Concert 2017

Velkommen til fredskonsert på Telenor Arena den 7.oktober 2017. Fredskonserten er den første i sitt slag i Norge og markerer avslutningen på International Youth Peace Conference on Climate Change som blir arrangert i Sogn første uken i oktober.

Bli med og gjør fredskonserten til en opplevelse for livet. Din deltakelse vil støtte arbeidet med å invitere ungdom fra hele verden til å møtes en gang i året i Norge for å lære om klimaendringer og knytte nettverk på tvers av nasjoner og kulturer. Samarbeid og samhold er viktige kjerneverdier for klimakonferansen og fredskonserten. Klimakonferansen og fredskonserten skal belyse sammenhenger mellom klimaendringer, tørke, sult, sosial uro, folkeflytting og innvandring, og fremme samarbeid om viktige globale spørsmål mellom ungdom med ulik kulturell bakgrunn.

Arrangementet er tredelt, først en talentfremvisning for ungdom med fremføring av egenkomponert musikk, deretter en multikulturell konsert med en rekke artister som representerer ulike musikksjangrer. Til slutt vil noen av de mest populære artistene i Norge i dag overaske med å innta scenen og holde konsert. Les mer om arrangementet og konserten her.

Bekreftede artister: Datarock, Jenny Berggren (fra Ace of Base), Stella Mwangi, De Lambert, Hot Sidewalk, Sofia Jannok, Abu Adonada, The Magic Soul of Flutes, Sedansored, Kvindelige Studenters Sangforening (KSS). I tillegg står 3 store overraskelser på scenen denne kvelden!

Salkart

Her kan du lett se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

Til Telenor Arena

Transport

Vi anbefaler kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (#24, 28, 31, 31E, 36E 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.aler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv.

Det er også kun en liten spasertur fra Lysaker stasjon som er et knutepunkt for buss og tog.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli kø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil vøre gyldig under hele ditt konsertbesøk.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre utsalgssteder. Her kan du kjøpe drikke og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder i arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høyde bostandard med rimelige priser.

Scandic Fornebu  – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.