MGPjr
Fra: Kr. 350,-

MGPjr

Det er en glede å ønske MGPjr velkommen til Telenor Arena lørdag 4. november!

MGPjr er Norges fremste låtskriver- og sangkonkurranse for barn og unge fra 8 til 15 år, arrangert av NRK. I år får hele 15.000 fans til å oppleve konserten LIVE på Norges fremste flerbruksarena.

Billettluken åpner kl 17:00
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 19:30
Showstart ca kl 19:55
Arrangementet er ferdig ca kl 22:00

 

Salkart

Her kan du lett se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert.

Ved dette arrangementet vil følgende innganger være I bruk: 5, 8, 9, 10, 14 og 15. For sitteplasser på gulvet vil inngang 9 og 14 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

  • Last ned SnappOrder gratis
  • Forhåndskjøp drikkevarer
  • Hent dine ordre i hurtigbaren
  • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen

Les mer og last ned applikasjonen her.

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (#24, 28, 31, 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser:
Bussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca en uke før arrangement. Billetter til bussene kan kjøpes av selgere på stedet og gjennom SnappOrder. Bussbillett koster kr.100,- tur/retur.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

  • Til Telenor Arena
  • Utenfor Telenor Arena

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker. I kioskene kan du kjøpe mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.