Metallica
Hardwired...to Self-Destruct
Fra: Kr. 750,-

Metallica

Verdens største metalband gjennom tidene spiller i Telenor Arena 2. mai og tar med seg norske Kvelertak!

Da Metallica slapp albumet Hardwired…to Self-Destruct i november, var det hele åtte år siden forrige studioplate fra den legendariske kvartetten. Utgivelsen ble møtt med stormende jubel fra både anmeldere, fans og platekjøpere, og 2. mai får norske fans endelig se Metallica live igjen. Da står Lars, James, Kirk og Robert på scenen i Telenor Arena.

Hver billett som blir kjøpt gjennom offisielle kanaler inkluderer en digital eller fysisk kopi av Hardwired…to Self-Destruct. Informasjon om hvordan man løser inn billetten i album følger med bekreftelsesmailen for billettkjøpet. Dersom man allerede har kjøpt albumet, følger det også med informasjon om hvordan man kan gi Hardwired…To Self-Destruct som gave. Vær oppmerksom på at utgifter til porto og pakking kommer i tillegg dersom man velger den fysiske utgaven av albumet.

Billetter i salg via www.ticketmaster.no.
Ansvarlig arrangør: Live Nation Norge

Viktig info!
Max begrensning på ordinært billettsalg er 4 billetter pr. person. 
For å unngå ulovlig videresalg vil det være nødvendig å fremvise gyldig legitimasjon ved inngangen. Ditt navn vil stå trykket på billetten(e), og det betyr at dersom du har kjøpt flere enn én billett må du og følge ditt komme samlet.

Premium Experience

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller rett og slett oppleve en enestående konsert sammen med familie og venner i de beste omgivelsene i arenaen? Telenor Arena kan tilby premium opplevelser som kan inkludere bl.a.:

 • VIP inngang
 • Tilgang til Premium Lounge
 • Tilgang til private losjer
 • Privat bar med alle rettigheter
 • Premium mat opplevelse
 • Beste sitteplasser i tribunen

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Premium

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

 • Last ned SnappOrder gratis
 • Forhåndskjøp drikkevarer
 • Hent dine ordre i hurtigbaren
 • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen

Les mer og last ned applikasjonen her.

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (#24, 28, 31, 31E, 36E 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser:
Bussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca en uke før arrangement. Billetter til bussene kan kjøpes av selgere på stedet og gjennom SnappOrder. Bussbillett koster kr.100,- tur/retur.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

 • TIL TELENOR ARENA
 • UTENFOR TELENOR ARENA

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre barer. I barene kan du kjøpe øl, mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.