Fra: Kr. 265,-

Kingsland Oslo Horse Show

Kingsland Oslo Horse Show 2017 er en av Norges største innendørs sportsbegivenheter og er Norges største hesteshow. Arrangementet er den offisielle starten på World Cupen i sprang og trekker flere av verdens beste ryttere og hester til Oslo. Igjennom helgen får du mulighet til å se hestesport i mange varianter – med blant annet Norges fremste ryttere innen en rekke ulike grener. Her blir det mye show og moro.

Billetter til Kingsland Oslo Horse Show kjøper man trygt og enkelt via Billettservice.no. Her velger du hvilken dag og billettype du ønsker– samt hvor i arenaen du vil sitte. For mer informasjon om årets Kingsland Oslo Horse Show, besøk www.oslohorseshow.com

 

Salkart

Her kan du lett se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert.
Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: 5 og 12. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (24, 28, 31, 31E, 36E, 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Parkering:
Vis a vis Telenor Arena er det parkeringsplasser. Disse har en avgift på kr 100 som vil være gyldig under hele ditt besøk.

  • Til Telenor Arena
  • Utenfor Telenor Arena

Mat og drikke

Under arrangementet finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker. I kioskene kan du kjøpe mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele arrangementet.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Choice Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 305 rom.

VIP - Hospitality

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller bare ønsker en enestående opplevelse med venner og familie? Telenor Arena kan tilby diverse VIP/Hospitality løsninger, bl.a. medlemskap i vårt Members Club eller enkeltsalg/årsavtaler i våre losjer. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring eller be om et uforpliktende tilbud.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Telenor Arena VIP