Hans Zimmer
Live On Tour
Fra: Kr. 700,-

Hans Zimmer Live On Tour

Hans Zimmer, Hollywoods mest ettertraktede og nyskapende filmmusikk-komponist, kommer til Oslo og Telenor Arena 20. mai 2017!

”Hans Zimmer Live on Tour” er et må-se konsertevent som tar for seg musikk fra hele Zimmers karriere, som har spent seg over flere tiår. Konserten består av to akter; den første med Zimmers klassiske filmkomposisjoner, inkludert GLADIATOR, THE LION KING og PIRATES OF THE CARIBBEAN, mens den andre inneholder nye versjoner av filmmusikken vi kjenner fra blant annet THE DARK KNIGHT TRILOGY og INCEPTION, med gjester fra rock og popverdenen.

Zimmer har mottatt en Oscar, to Golden Globe statuer, tre Grammy-priser, en American Music Award og en Tony Award for sitt arbeid. Hans siste nominasjon for ”Interstellar” marker hans tiende Oscarnominasjon. I 2003 fikk han den prestisjefylte Henry Mancini award for Lifetime Achievement for sin imponerende og innflytelsestunge oeuvre.

Billetter i salg via Ticketmaster!

Arrangør: FKP Scorpio Sweden

Salkart

Klikk på bildet for å se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

VIP - Hospitality

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller bare ønsker en enestående opplevelse med venner og familie? Telenor Arena kan tilby diverse VIP/Hospitality løsninger, bl.a. medlemskap i vårt Members Club eller enkeltsalg/årsavtaler i våre losjer. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring eller be om et uforpliktende tilbud.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Telenor Arena VIP

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

  • Last ned SnappOrder gratis
  • Forhåndskjøp drikkevarer
  • Hent dine ordre i hurtigbaren
  • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen

Les mer og last ned applikasjonen her.

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (#24, 28, 31, 31E, 36E 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

  • Til Telenor Arena
  • Utenfor Telenor Arena

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre barer. I barene kan du kjøpe øl, mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.