Drake
Fra: Kr. 590,-

Drake

‘THE BOY MEETS WORLD TOUR’

TELENOR ARENA – 5. MARS

Etter den høyst suksessfulle USA-turnéen ’Summer Sixteen’, kan i dag den Grammy-vinnende og platinumsertifiserte artisten Drake offentliggjøre sin kommende Europa-turné

Drake har vokst frem og posisjonert seg som en av de største pionerer innen den kreative industri, og nylig ble han den første artisten i verden til å overgå hele 1 milliard streams hos Apple Music med albumet sin ”Views”.

Telenor Arena står for tur søndag 5. mars. Billettsalget starter fredag 14. oktober, kl. 09:00 – via www.ticketmaster.no eller www.livenation.no

Bestill bord i restaurant Spitfire!

Vors før Drake til søndag? Bestill bord på Spitfire og varm opp før konserten starter! Sikre deg gode plasser eller sitt inne helt frem til Drake går på scenen – ditt valg! Sjekk ut vår custom Drake meny og bestill bord her.

Spitfire ligger i 2. etasje – inngang 4 i Telenor Arena. Spitfire har et begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge med å bestille!

Salkart

Klikk på bildet for å se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert.
Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: 5, 8, 9, 10, 14, 15. For gulvplassene vil inngang 9 og 14 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

  • Last ned SnappOrder gratis.
  • Forhåndskjøp drikkevarer.
  • Hent dine ordre i hurtigbaren.
  • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen.

Les mer og last ned applikasjonen her.

Vip/Hospitality

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller bare ønsker en enestående opplevelse med venner og familie? Telenor Arena kan tilby diverse VIP/Hospitality løsninger, bl.a. medlemskap i vårt Members Club eller enkeltsalg/årsavtaler i våre losjer. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring eller be om et uforpliktende tilbud.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Telenor Arena VIP

Til Telenor Arena Utenfor Telenor Arena

Transportation

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (24, 28, 31, 31E, 36E, 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser:
Bussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca en uke før arrangement. Billetter til bussene kan kjøpes av selgere på stedet og gjennom SnappOrder. Bussbillett koster kr.100,- tur/retur.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre barer. I barene kan du kjøpe øl, mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.

Spotify