Fra: kr. 550,-

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold kommer til Telenor Arena fredag 10. mars! Med på reisen som følger Disturbed som special guest, og Chevelle som opener.

Avenged Sevenfold sementerte sin status som en dominerende headliner da de i 2013  og 2014 solgte ut store arenaer på rekke og rad i Europa med sin daværende turné, deriblant Wembley Arena i London, The Hartwall Arena i Helsinki, The Forum i Milano og Oslo Spektrum her hjemme. Bandet besøkte også noen av Europas største og viktigste festivaler, slik som Download Festival, Rock Am Ring og Rock Im Park.

Billetter i salg nå fra www.ticketmaster.no.

OBS! Til dere som har kjøpt VIP pakker fra VIP Nation – dere vil ca. 1 uke før konserten få en mail fra VIP Nation i London om hvor og når dere skal møte opp for å registrere dere.

 

 

Bestill bord i restaurant Spitfire!

Vors før Avenged Sevenfold? Bestill bord på Spitfire og varm opp før konserten starter! Sikre deg gode plasser eller sitt inne helt frem til artisten går på scenen – ditt valg! Bestill bord her.

Spitfire ligger i 2. etasje – inngang 4 i Telenor Arena. Spitfire har et begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge med å bestille!

Salkart

Klikk på bildet for å se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert.
Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: 5, 8, 9, 10, 14, 15. For gulvplassene vil inngang 9 og 14 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

VIP - Hospitality

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller bare ønsker en enestående opplevelse med venner og familie? Telenor Arena kan tilby diverse VIP/Hospitality løsninger, bl.a. medlemskap i vårt Members Club eller enkeltsalg/årsavtaler i våre losjer. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring eller be om et uforpliktende tilbud.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Telenor Arena VIP

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

  • Last ned SnappOrder gratis.
  • Forhåndskjøp drikkevarer.
  • Hent dine ordre i hurtigbaren.
  • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen.

Les mer og last ned applikasjonen her.

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (24, 28, 31, 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser:
Bussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca en uke før arrangement. Billetter til bussene kan kjøpes av selgere på stedet og gjennom SnappOrder. Bussbillett koster kr.100,- tur/retur.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

  • Til Telenor Arena
  • Utenfor Telenor Arena

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre barer. I barene kan du kjøpe øl, mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.

Spotify