Fra: kr. 740,-

Andrea Bocelli

Tenoren som ofte krediteres for å bringe klassisk- og popmusikk sammen, kommer endelig tilbake til Norge. Sist han besøkte Norge var det ikke tvil om at han trollbandt et utsolgt Fredriksten festning i Halden. Nå står endelig hovedstaden for tur, og det er et storslagent show vi får være vitner til 23. februar 2017, i Telenor Arena.

Andrea Bocelli har gitt ut hele 17 album og 9 fullstendige operaer. Han har solgt over 80 millioner album på verdensbasis, og er utvilsomt den største tenoren på verdensscenen i dag. Spesielt godt kjenner vi til ”Time To Say Goodbye”, duetten han har med Sarah Brightman, og ikke minst den Grammy- og Oscarnominerte og Golden Globe vinnende ”The Prayer” som han gjorde sammen med Celine Dion.

Det er en enorm produksjon som skal på plass i Telenor Arena, og det er bare å holde av datoen allerede i dag, for dette blir en opplevelse Oslopublikummet sent vil glemme.

Tider:
Dørene åpner kl.1800
Support – Carisma kl.1940

Andrea Bocelli ca. kl.2010
Show slutt ca. 2220

"Italiensk Aften" i restaurant Spitfire

Velkommen til en «Italiensk Aften» i restaurant Spitfire.

Har du billett til konserten med Andrea Bocelli i Telenor Arena? Da er du hjertelig velkommen til en «Italiensk Aften» i restaurant Spitfire. Vår kjøkkensjef har for anledningen komponert en smakfull 6-retters italiensk-inspirert meny, som også kan bestilles med en anbefalt vinpakke.

For bordbestilling: klikk her.

Spitfire ligger i 2. etasje – inngang 4 i Telenor Arena. Spitfire har et begrenset antall plasser, så vent ikke for lenge med å bestille.

Salkart

Klikk på bildet for å se hvor din inngang og ditt felt er lokalisert.
Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: 5, 8, 9, 10, 13, 14, 15. For gulvplassene vil inngang 9 og 14 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

SnappOrder

Få raskere servering!

Telenor Arena benytter SnappOrder for kjøp av varer ifra baren, slik at du skal få en raskere ordrebestilling og nyte konsertopplevelsen.

  • Last ned SnappOrder gratis.
  • Forhåndskjøp drikkevarer.
  • Hent dine ordre i hurtigbaren.
  • Du kan også kjøpe billetter til shuttlebussen i appen.

Les mer og last ned applikasjonen her.

VIP - Hospitality

Lyst til å invitere dine nærmeste kunder på noe spesielt, motivere ansatte eller bare ønsker en enestående opplevelse med venner og familie? Telenor Arena kan tilby diverse VIP/Hospitality løsninger, bl.a. medlemskap i vårt Members Club eller enkeltsalg/årsavtaler i våre losjer. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring eller be om et uforpliktende tilbud.

Keith Woods – keith.woods@telenorarena.no eller tlf +47 91 37 78 19
For nærmere informasjon – Telenor Arena VIP

Transport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektiv transport til Telenor Arena. Rutebuss linje (24, 28, 31, 707, 733) tar deg enkelt ut til arenaen. For konkret rutetid fra din holdeplass besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser:
Bussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca en uke før arrangement. Billetter til bussene kan kjøpes av selgere på stedet og gjennom SnappOrder. Bussbillett koster kr.100,- tur/retur.

Parkering:
Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis a vis Telenor Arena. Disse har en avgift på kr 200 som vil være gyldig under hele ditt konsertbesøk.

  • Til Telenor Arena
  • Utenfor Telenor Arena

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til enkel servering av mat og drikke fra våre barer. I barene kan du kjøpe øl, mineralvann og godteri i flere varianter. Er du litt mer sulten serveres det pølser og andre menyer under hele konserten. Det vil også være mulighet for gratis vann flere steder på arenaen.

Hotell

I området rundt Telenor Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimlige priser.

Scandic Fornebu – 1.5 km fra arenaen med 334 rom.

Radisson Blu Park Hotel – kun 300 meter fra arenaen med 251 rom.

Quality Hotel Expo – rett ovenfor veien av arenaen med 301 rom.

Spotify