Bruce Springsteen

Det var en sann glede da Live Nation bekreftet at Bruce Springsteen og hans Wrecking Ball-turnè skulle returnerer til Norge i 2013. Det var ingen grunn til å tro at ikke dette ble en minst like fantastisk konsertopplevelse som ved tidligere anledninger, og det ble det ble det også!

«Men allerede på låt nummer to, «The Promised Land», får jeg gåsehud, ordentlig gåsehud, sånn gåsehud som ikke bare er på armene, men på hele ryggtavlen og på brystet og helt ut i hendene. Og det fortsetter.

I kveld spiller han kanskje en av de aller fineste sangene jeg vet om overhodet;« Downbound Train», et litt hemmelig spor fra «Born In The U.S.A.», og den låter hardt. Den er grovkornet og akkurat like alvorlig som den skal være. Han synger med en tilstedeværelse som er beundringsverdig, med en energi som er lavmælt og intens, og som smitter alle veier; ut til oss, til publikum, men også innover, mot bandet, som liksom næres av energien hans, som henter krefter fra sjefen sjøl, som om hele fyren var et aggregat.»

– Dagbladet 1.Mai 2013

Setlist:

Leap of Faith 

The Promised Land 

Downbound Train 

Cover Me 

Out in the Street 

We Take Care of Our Own 

Wrecking Ball 

Death to My Hometown 

Spirit in the Night 

Savin’ Up 

Atlantic City 

Murder Incorporated 

Johnny 99 

Working on the Highway 

Open All Night 

Shackled and Drawn 

Waitin’ on a Sunny Day 

The Rising 

Badlands 

Land of Hope and Dreams 

The Promise 

Born in the U.S.A. 

Born to Run 

Ramrod 

Dancing in the Dark 

Tenth Avenue Freeze-Out 

Shout