Arrangører

Arrangører

Telenor Arena – et hav av muligheter

Telenor Arena er en unik flerbruks arena som benyttes til å iscenesette en stadig forlengende liste over shows, events og messer. Tross sin korte fartstid har arenaen huset en stor variasjon av konserter og arrangement, alt fra Melodi Grand Prix, Justin Bieber og Bruce Springsteen, til store messer som Reiselivsmessen og bedriftsarrangementer fra 500 til hele 9000 med blandinger av fag og middag.

Fra stort til smått – alt er mulig på Telenor Arena.

Mens makskapasiteten er på 25 000 på de største arrangementene, kan arenaen tilpasses til arrangementer i nesten alle størrelser. Med vår Amfi løsning kan arenaen skreddersys i samarbeid med arrangøren etter antall solgte billetter og arrangørens behov. Dette gjør oss til en av Norges mest fleksible arenaer.

Vurderer du eller din bedrift å gjennomføre en konsert, en kickoff, en middag, en messe eller et annet type arrangement, ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gjerne diskutere mulighetene som tilbys på Telenor Arena.

 

Salkart

Her kan du se våre standard salkart. For å laste ned disse dokumentene, se vårt PDF Bibliotek nederst på siden.

  • End Stage
  • Amfi Stage
  • 360 Center Stage

Corporate events

Vi kan tilby mange spennende kombinasjoner med muligheter for å skape det perfekte miljø for corporate events i ulik størrelsesorden, alt fra 300 personer opp til hele 10.000 til middag! Vårt engasjerte og fantasifulle team kan hjelpe deg å komme frem til flotte og produktive løsninger, være seg for eksempel skreddersydde inndelinger av ulike rom/avdelinger, konferansesaler med auditorium oppsett, gallamiddag og/eller fest.

Her kan du laste ned litt mer info om corporate events på Telenor Arena – Corporate Events – TA.

For nærmere informasjon, ta kontakt med Torgeir Stegane Tlf 952 06 311.

 

Konferanse & Seminarer

På Telenor Arena finnes det lokaler som passer de aller fleste behov – fra losjer med plass til 12 personer, perfekt til møter og grupperom, til konferanselokaler med kapasitet opptil 500 personer med variert oppsett. Kombiner gjerne ditt møte med lunsj eller middag på arenaen. Vårt fantastisk in-house catering team kan få til mange forskjellige løsninger etter deres ønsker.

Kontakt oss for å bestille ditt neste møte!
booking@telenorarena.no

Messe

Spektakulære messer eller kombinasjonsarrangementer
Leter du etter en helt unik møteplass for ditt messearrangement og ønsker en annerledes ramme for messeopplevelsen bør du kontakte oss!

Telenor Arena er en profesjonell flerbruksarena som er godt tilrettelagt for messer og konferanser – gjerne i kombinasjon med fag- og fest. Arenaen har en enorm multifunksjon der bare egen fantasi setter grenser. Hos oss kan du kombinere messe, foredrag, show/konsert og/eller produkt lansering – alt er mulig under samme tak.

marcia.titley@telenorarena.no
tlf. +47 901 78 722

Telenor Arena – Fotballarena av internasjonal standard

Vi er kjappe til å legge kunstgress av FIFA-kvalitet når kunder velger å arrangere fotballkamper og treninger på Telenor Arena. Hvert år ser vi bl.a. frem til at Norges Fotballforbund gjennomfører cupfinalen for kvinner hos oss. Vi frydes over å se hundrevis av unge og lovende spillere fra Snarøya og Heming som sammen med sine entusiastiske foreldre slipper spille- og konkurransegleden løs i årlige arrangement på arenaen. Telenor Arena er ideell for gjennomføring av fotballarrangement og det er vårt ønske å øke omfanget av publikumskrevende fotballaktivitet i arenaen. Kontakt Keith Woods på adressen keith.woods@telenorarena.no for å høre mer om mulighetene.

Leie Telenor Arena

PDF Bibliotek

I vårt PDF bibliotek til høyre vil du finne det meste innen arenaens tekniske spesifikasjoner - klikk på PDFen og last ned. Hvis det skulle være noe ut over dette, vennligst send en epost til booking@telenorarena.no.